8 Mart Dünya Kadınlar Günü kutlandı

Birleşmiş Milletler Genel Kurulu, 16 Aralık 1977 tarihinde 8 Mart'ın "Dünya Kadınlar Günü" olarak anılmasını kabul etti. Türkiye’de de 8 Mart Dünya Kadınlar günü çeşitli etkinliklerle kutlanıyor.

08 Mart 2017 Çarşamba 22:29
8 Mart Dünya Kadınlar Günü kutlandı

Birleşmiş Milletler Genel Kurulu, 
16 Aralık 1977 tarihinde 8 Mart'ın "Dünya Kadınlar Günü" olarak anılmasını kabul etti. Türkiye’de de 8 Mart Dünya Kadınlar günü çeşitli etkinliklerle kutlanıyor.



Bu kapsamda Çorum’da 8 Mart Dünya Kadınlar Günü münasebetiyle Aile ve Sosyal Politikalar İl Müdürlüğünce hazırlanan program saat 10.00’da Atatürk Anıtı’na Çelenk Sunma töreni ile başladı.  




Aile ve Sosyal Politikalar İl Müdürü Yahya Çoban, Atıl Üzelgün Huzurevinde kalan ve çalışan kadınları ziyaret ederek karanfil hediye etti. Çoban ve beraberindekiler kadınlarla birlikte pasta keserek 8 Mart Dünya Kadınlar günlerini kutladı.



Daha sonra saat 14.00’da AHL Park’ta hizmetlerden yararlanan kadınların hazırlamış oldukları çeşitli eşyalardan oluşan sergi açılışı Yahya Çoban ve İl Kültür Turizm Müdür Yardımcısı Mehmet Bayrak tarafından yapıldı.




Son Güncelleme: 08.03.2017 22:35
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.