ABD’de ‘Paralel’e Çorumlu tepkisi

Amerika Çorumlular Derneği, Türk Amerikan dernekleri ile birlikte New York’ta düzenlenen...

13 Ocak 2015 Salı 18:25
 ABD’de ‘Paralel’e Çorumlu tepkisi


Amerika Çorumlular Derneği, Türk Amerikan dernekleri ile birlikte New York’ta düzenlenen ‘Paralel Devlet İstemiyoruz’ (No Shadow Government in Turkey Platform) mitingine katıldı.


Dayton Ahıska Türk Amerikan Toplum Merkezi (ATACC), Azerbaycan Amerikan Kadın Cemiyeti, Herşey Türkiye için Platformu, Turkish American Youth and Education Foundation (TAYEF) ve vatandaşların yoğun desteği ile düzenlenen miting, New York Manhattan 47. Sokak 2. Cadde üzerindeki Dag Hammarskjold Plaza önündeki alanda Türk Amerikan toplumunun yanı sıra Azeri, Ahıska, Boşnak ve Mısırlı ve Arap grupların da katılımı ile gerçekleşti. Mitinge, Amerika Çorumlular Dernek Başkanı Adil Bayat ve Giresunlular Dernek Başkanı Savaş Şahin de destek verdi.


Düzenlenen mitingle ilgili açıklama yapan Amerika Çorumlular Derneği Başkanı Adil Bayat, “Vatanımızı ve devletimizi yabancı ülkelere ve kurumlara şikayet eden paralel yapı ve yandaşlarının Türklüğünden ve vatan sevgisinden şüphe ediyorum. Bu tür vatanımızı ve devletimizi karalayanlar ancak vatan hainidir. Bunlara karşı  burda böyle mitingler düzenleyerek biz bu oyunu bozarız diyoruz. Türkiyemin gerçek sahipleri olan ve yıllardır uyutulan Ali’ler, Mehmet’ler, Ayşe’ler, Fatma’lar uyandı Allah’a şükürler olsun vatandaşlarına sahip çıkıyor. Ey Paralel Yapı ve yandaşları, vatan hainleri... Yıllardır bu ülkede kontratsız kiracı olarak, millet uyutarak, kanını emerek yaşadınız. Kira kontratınız bitti, uyuttuğunuz milletim uyandı artık vatanına sahip çıkıyor.” diye konuştu.





Son Güncelleme: 13.01.2015 18:29
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.