‘AB’yi öğreniyorum’da ödül günü

‘AB’yi Öğreniyorum Projesi’ Kapsamında Çorum’da düzenlenen...

05 Eylül 2015 Cumartesi 11:15
 ‘AB’yi öğreniyorum’da ödül günü

‘AB’yi Öğreniyorum Projesi’ Kapsamında Çorum’da düzenlenen kısa öykü, resim ve slogan yarışmaları ödül töreni gerçekleştirildi.

Milli Eğitim Bakanlığı’nca 81 ilde 7.8.9 sınıf öğrencilerine yönelik düzenlenen yarışma, 10-18 yaş aralığında bulunan öğrencilerin Avrupa Birliği’nin değerleri, politikaları ve temel haklara yönelik uygulamaları konusundaki bilgi düzeyini eğitim faaliyetleri yolu ile artırmayı amaçladı. 


Proje kapsamında Çorum’da düzenlenen kısa öykü, resim ve slogan yarışmalarının sonuçları jüri değerlendirmesi sonucu belirlendi.


Slogan yarışmasında Mimar Sinan Ortaokulu 8. Sınıf öğrencisi Beyza Nur Biber birinci, 23 Nisan Ortaokulu 8. Sınıf öğrencileri Berkay Demir ikinci, Özge Doğan ise üçüncü oldu.


Resim yarışmasında Türkiyem İmam Hatip Ortaokulu 7. Sınıf öğrencisi Mustafa Arslan birinci, 23 Nisan Ortaokulu 7 sınıf öğrencileri Başak Kazançlı ikinci ve Gökçe Sarıoğlu ise üçüncü oldu.


Kısa öykü yarışmasında Çorum Anadolu Lisesi 9. Sınıf öğrencisi Nurinnisa Yücesoy birinci, Öğretmen Mukadder Akaydın Anadolu Lisesi 9. Sınıf öğrencisi İbrahim Çeri ikinci ve Cumhuriyet Anadolu Lisesi 9. Sınıf öğrencisi Sıla Dinçer ise üçüncü oldu.


Yarışmalarda derece giren öğrencilere ödüllerini Milli Eğitim Müdürü Seyit Ali Büyük verdi.




Son Güncelleme: 05.09.2015 12:04
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.