Acil ilaç seferberliği

Çorum İHH tarafından Suriye’deki kimyasal saldırılara karşı acil ilaç seferberliği başlattı.

04 Nisan 2017 Salı 19:46
Acil ilaç seferberliği


Çorum İHH tarafından Suriye’deki kimyasal saldırılara karşı acil ilaç seferberliği başlattı.


Çorum İHH Başkanı Selim Özkabakçı, katil Esed’in Suriye’deki çocukları gazla öldürdüğünü belirterek, saldırı sonrasında aralarında kadınların ve çocukların da bulunduğu elli kişinin şehit olduğunu ifade etti.


Özkabakçı, “Katil Esed’in savaş uçakları bu sabah İdlip kırsalına sarin ve klor gazı attı. Saldırı sonrasında aralarında kadınların ve çocuklarında olduğu elli kişi şehit oldu. Hayatta kalanlarsa gazın etkisinde yaşam mücadelesi veriyor” dedi. Özkabakçı, açıklamasında şunları söyledi:


“Suriye savaşının başından beri İnsani Yardım çalışmalarına Suriye sınırında ve iç bölgelerde devam eden İHH İnsani Yardım Vakfımız bölgede acil yardım çalışmalarını hızlandırdı. 
Çorum İHH Olarak Suriye’deki zehirli gazdan etkilenen insanların yaralarını sarmak için “kimyasal saldırılara karşı acil ilaç seferberliği” başlattık. Acil İlaç Seferberliği çerçevesinde yapacağınız Nakit ve İlaç yardımı ile kimyasal saldırılardan etkilenen kardeşlerimize merhem olalım. Tüm Çorum Halkını Acil İlaç Seferberliğimize katkı sağlamaya davet diyoruz.

İlaç Listemiz:


Koruyucu Maske, Maskeye Bağlı Filtre Kutusu, Koruyucu Elbiseler, Koruyucu Ayakkabılar, Koruyucu Eldivenler, Nebulizatör, Küçük Oksijen Jeneratörü, Salbutamol, Atropine, Hydrocortisone, Adrenaline, Ephedrine.

Çorum İHH Ofisi Murat Evler 6. Sok. No:12 Çorum (Hz. Ali Camii Yanı)

İrt: 0364 2242620 – 0538 8777655

İlaçları İHH Reyhanlı Koordinasyon ve Lojistik Merkezimize Gönderebilirsiniz

Adres: Adabucak Mah. Yeni Sanayi Cad. No:10 Reyhanlı / Hatay.”


Son Güncelleme: 04.04.2017 19:49
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner165