AÇILIŞ DERSİNİ ÖZİPEK VERECEK

İstanbul Ticaret Üniversitesi Öğretim üyesi...

10 Ekim 2015 Cumartesi 12:33
AÇILIŞ DERSİNİ ÖZİPEK VERECEK


İstanbul Ticaret Üniversitesi Öğretim üyesi, Star Gazetesi yazarlarından Prof. Dr. Bekir Berat Özipek, Hitit Üniversitesi Sosyal Bilimler Meslek Yüksek Okulu’nda Akademik Açılış Dersi programına katılmak amacıyla Çorum'a geliyor.

Akademik Açılış Dersini 15 Ekim Perşembe günü Prof. Dr. Bekir Berat Özipek’in katılımı ile gerçekleştireceklerini belirten Hitit Üniversitesi Sosyal Bilimler Meslek Yüksekokulu Müdürü Yrd. Doç. Dr. Zekeriya Işık, fakülte ve yüksekokullarda eğitim-öğretim gören gençlere yön verecek, vizyonlarına katkı sağlayacak, onların gelişimlerine doğrudan katkıda bulunacak iş ve akademik dünyada kendisini ispat etmiş isimlerle birlikte çalışmanın önemli olduğunu bildiklerini ve bu amaçla sezon boyunca farklı alanlarda bir dizi etkinliği programlarına aldıklarını söyledi.

‘Türkiye’de Demokrasi ve Siyaset’

Aynı zamanda Hitit Akademi Derneği Başkanı da olan Işık, Hitit Üniversitesi Rektörlüğü ile Hitit Akademi Derneği'nin aynı gün saat 14.00'de bir konferans daha düzenleyeceğini kaydetti.

Konferansın düzenlenmesi hususunda katkılarından dolayı Hitit Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Reha Metin Alkan'a teşekkür eden Işık, Rektörlük konferans salonunda gerçekleştirilecek ‘Türkiye'de Demokrasi ve Siyaset’ konulu programa tüm Çorum halkını davet etti.


Son Güncelleme: 10.10.2015 12:37
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.