Açılış için gün sayıyor

Özel Çorum Doğa Koleji inşaasında son aşamaya gelindiği öğrenildi.

13 Şubat 2016 Cumartesi 10:11
Açılış için gün sayıyor
 
Özel Çorum Doğa Koleji inşaasında son aşamaya gelindiği öğrenildi.

www.corumhakimiyet.net’te yer alan haber göre, Çevreyolu Bulvarı Osmancık Caddesi üst geçidi civarında inşaa edilen Doğa Koleji kampüsü, açılış için gün sayıyor.

Platin Eğitim Hizmetleri yetkilisi Av. Haydar Etli’nin kurucusu olduğu Çorum Doğa Koleji, 2016-2017 Eğitim Öğretim Yılı’yla birlikte ilk öğrencilerini kabul edecek.

DOĞA KOLEJİ YENİ KAMPÜSÜNÜ AÇIYOR

‘Yenilikçi Eğitimin Öncüsü’ sloganıyla Çorum’da eğitim-öğretime hazırlanan Doğa Koleji bugün düzenlenecek basın toplantısıyla kamuoyuna tanıtılacak.


Konuyla ilgili olarak yayımlanan basın duyurusunda, “Kurulduğu 2002 yılından beri yenilikçi yaklaşımları ve teknolojiye yaptığı yatırımlarla kalitesini artırarak büyüme vizyonunu hayata geçirmek için çalışan Doğa Koleji, Çorum'da yepyeni bir kampüs açıyor” denildi.


10 bin metrekare alan üzerine kurulan 3 bloktan oluşan kampüste okul öncesi, ilkokul, ortaokul ve lise olmak üzere 40 derslik yer alacağı belirtilirken detaylı bilginin düzenlenecek lansmanda kamuoyu ile paylaşılacağı kaydedildi.


Son Güncelleme: 13.02.2016 13:22
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.