Adalet Sarayı’nın yeri teslim edildi

İhale aşamasının tamamlanmasının ardından yüklenici firmaya teslim edilen Osmancık Adalet Sarayı...

15 Kasım 2014 Cumartesi 23:36
 Adalet Sarayı’nın yeri teslim edildi


İhale aşamasının tamamlanmasının ardından yüklenici firmaya teslim edilen Osmancık Adalet Sarayı Projesi’nin inşaat şantiyesi kurulmaya başlandı. 

Adalet Bakanlığı tarafından ihalesi tamamlanarak sözleşmesinin imzalanmasından sonra yer teslimi yapılan Osmancık Adalet Sarayı Projesi inşaatı şantiye alanı kurulma çalışmalarına başlandı. Şantiyenin kurulacağı alana Osmancık Belediyesi Su ve Kanalizasyon Müdürlüğü ekipleri tarafından, su ve kanalizasyon hattı bağlandı.

Eski Cezaevi binasının yerine kurulacak olan şantiye için bina içinde temizlik ve düzenleme çalışmaları yapılırken, ihaleyi kazanan merkezi Ankara’da olan yüklenici firma Çakan Grup’un idari birimlerinin ve yöneticilerinin kalacağı prefabrik bina kurulacağı bildirildi.

İhale sözleşmesinin imzalanmasının ardından yeri teslim edilen Osmancık Adalet Sarayı Projesi inşaatının tamamlanma süresi 320 günde tamamlanarak geçici teslimi sağlanacak. Yeni Osmancık Adalet Sarayı bin 200 metrekare bina oturum alanı ile Bodrum, zemin ve +1 kat olacak bina bünyesinde 5 mahkeme, 2 duruşma salonu, 5 hakim odası, 4 mahkeme kalemi, 3 savcı odası, 2 savcılık kalemi, 1 avukat bekleme salonu ile İcra müdürlüğü ve İlçe Seçim Müdürlüğü de bulunacak. Tamamı 2 bin 900 metrekare üzerine oturacak olan Osmancık Adalet Sarayının kullanım alanında otopark ve yeşil alan üzerinde vatandaşın dinlenebileceği şekilde yapılacak.

Yapılacak yeni Osmancık Adalet Sarayı Osmancık ile birlikte Dodurga ve Laçin ilçelerine de hizmet verecek.




İHA

Son Güncelleme: 15.11.2014 23:38
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.