Adnan Menderes Parkı yenilenecek

Çorum Belediyesi, eskiyen parkları bakıma aldı. Ulukavak Mahallesi'nde Üçgen Park'ı sil...

01 Eylül 2014 Pazartesi 16:23
 Adnan Menderes Parkı yenilenecek


Çorum Belediyesi, eskiyen parkları  bakıma aldı. Ulukavak Mahallesi'nde Üçgen Park'ı sil baştan yenileyen belediye, aynı bölgedeki Adnan Menderes Parkı'na el attı. Park, yapılacak bakımla yepyeni bir çehreye kavuşacak.  


Parkta neler yapılacak?


Belediye Basın Birimi’nden yapılan açıklamaya göre, Ulukavak Mahallesi Tekceviz 7. Sokak'ta bulunan Adnan Menderes Parkı yıllardır mahalle sakinlerini ağırlıyor. Hem yılların aşındırıcı etkisi hem de parkın yetersiz kalması üzerine Çorum Belediyesi parkı yenileme kararı aldı.  Bu kapsamda parka, çocuklar için yeni oyun alanı yapılacak. Kamelyalar yenilenecek. Bayanlar için fitness aletleri ile 380 metre uzunluğunda EPDM kauçuk yürüyüş yolu yapılacak. Oturma bankları da eklenecek olan Adnan Menderes Parkı'nın sulama sistemi de otomatik olarak planlanıyor.


İhalesi 15 Eylül'de


Adnan Menderes Parkı’nın ihalesi 15 Eylül saat 15.00'te Çorum Belediyesi ihale salonunda yapılacak. İhalenin ardından parkta çalışmalar başlayacak. Kısa sürede tamamlanması planlanan çalışmaların ardından Ulukavak Mahallesi sakinleri yepyeni bir parka kavuşmuş olacak.





Son Güncelleme: 01.09.2014 16:41
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner165