AES Üyeleri İftarda Bir Araya Geldi

Anadolu Eğitim Sendikası Çorum Temsilciliği üyeleri ile iftar yemeğinde bir araya geldi.

27 Haziran 2016 Pazartesi 16:06
AES Üyeleri İftarda Bir Araya Geldi

Anadolu Eğitim Sendikası Çorum Temsilciliği üyeleri ile iftar yemeğinde bir araya geldi.

Anadolu Eğitim Sendikası Çorum İl Temsilciliği Çorum Öğretmen Evinde üyelerine iftar yemeği verdi. İftara Anadolu Eğitim Sendikası İl yönetimi ve üyeler katıldı.

Anadolu Eğitim Sendikası İl Başkanı Nihat Örs, ramazan ayının birlik ve beraberlik ayı olduğunu belirterek böyle anlamlı günlerde sendika üyeleri ile iftar yapmanın mutluluğunu yaşadıklarını ifade etti. Nihat Örs, Anadolu Eğitim Sendikası çatısı altında  bir araya gelmenin önemine dikkat çekerek ‘ Sendikamız siyasetten bağımsız, eğitim odaklı olarak faaliyetlerini sürdürmektedir. Temel amacı eğitim çalışanlarının daha iyi şartlarda çalışma hayatına kavuşmalarını sağlamak ve karşılaştıkları sorunlara çözüm üretmektir. Bağımsız Kamu Çalışanları Konfederasyonu  (BASK) çatısı altında faaliyetlerini sürdüren sendikamız enerjisini, imkânlarını, yetkilerini eğitimin merkezde olduğu yerlere harcamaktadır. Kendi emeği ile büyüyen, ortama göre yön belirlemeyen, hakkı ve hakikati savunan bağımsız bir  sendikadır. Bu anlamda Anadolu Eğitim Sendikasına üye olarak bize destek veren üyelerimize teşekkür ediyoruz.” dedi.

AES İl Başkanı Nihat Örs açıklamasında şöyle dedi:

“Sendikamız eğitim odaklı faaliyet gösterdiğinden dolayıdır ki Türkiye’de üye sayısını arttıran sendikaların ilk sıralarında yer almaktadır.. Karşılaşılan sorunlara en kısa zamanda müdahale eden, Milli Eğitim Bakanlığı ile her an irtibat halinde olan ve görüşlerine değer verilen, eleştirilerini yapıcı, çözüm odaklı yapan, hukuk servisi ile üyelerinin hakkını arayan,  toplumsal olaylara ve ülke meselelerine duyarlı, yaşadığı toplumun değerlerine saygılı, eğitim için fikirler geliştiren, eğitimcinin hakkını almak için sonuna kadar mücadele edecek azme sahip bir sendikadır.

Yaşadığımız şu günlerde eğitimin ve eğitimcinin sorunlarının her geçen gün değişerek devam ettiğini üzülerek görüyoruz. Bir mesele hallolmadan bir diğeri ortaya çıkıyor. Genel Merkezimiz karşılaşılan her sorunla ilgili çözüm odaklı yaklaşımlar sergiliyor.  Çorum il yönetimi olarak biz de üzerimize düşen görevi en iyi şekilde yerine getirmeye çalışıyoruz. Bu iftar vesilesi ile ülkemizin içinden geçtiği bu sıkıntılı günlerde birlik ve beraberliğimizin daim olmasını diliyor, şehitlerimize Allah’tan rahmet niyaz ediyoruz.”

Son Güncelleme: 27.06.2016 16:15
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.