AES üyeleri iftarda buluştu

Anadolu Eğitim Sendikası (AES) üyeleri iftar yemeğinde bir araya geldi.

01 Temmuz 2015 Çarşamba 13:08
 AES üyeleri iftarda buluştu


Anadolu Eğitim Sendikası (AES) üyeleri iftar yemeğinde bir araya geldi.


İftar yemeğine katılabilen üyelerle bir arada olmanın mutluluğunu yaşadıklarını ifade eden Anadolu Eğitim Sendikası İl Başkanı Nihat Örs, bir eğitim öğretim yılının sonunda üyelerle istişare etmenin ayrıca bir mutluluk olduğunu kaydetti.


AES, BAKANLIK DÜZEYİNDE VE HUKUK ZEMİNİNDE BİRÇOK KAZANIM ELDE ETMİŞTİR


Anadolu Eğitim Sendikası’nın samimiyet, fedakârlık ve paylaşım üzerine kurulmuş, gücünü üyelerinden alan bir sendika olduğunu vurgulayan Örs, konuşmasında şunları dile getirdi;


“Kimsenin görüşünden dolayı etiketlenmediği bir sendikadır. Eğitimin ve eğitim çalışanlarının sorunlarına odaklı, siyasi hiçbir kaygısı olmayan bir sendikadır. Gerek bakanlık düzeyinde gerekse hukuk zemininde her türlü konuya müdahil olan, anında refleks göstererek çözüm üreten bir sendikadır. Sendikamız öğretmenlerin istedikleri ilde seminer almalarını bakanlığa yapılan müracaatla sağlamıştır. İl içi eş özründen ataması yapılmayan üyemiz için açılan davayı kazanmıştır. Bazı illerde tayini çıkan öğretmen promosyon iadesi durdurulmuştur. Zorla alan değişikliği ile mağdur olan AES üyesinin Danıştay'daki davasını kazanmıştır. Gelişim geriliği olan çocukların ilkokula kayıt sorununu, İsteğe bağlı 2. il dışı atamanın yapılmasını, ikinci üniversiteye ve asıl alana alan değişikliği isteğimizi bakanlığa iletmiştir. Sendikamız tatil döneminde de eğitim çalışanları ile ilgili konuları titizlikle takip etmektedir. Genel Başkanımız Sayın Cansel Güven'in ve Genel Merkez yönetim kurulu üyelerinin samimi gayretleri bizlere burada büyük destek olmaktadır. Ayrıca Bağımsız Kamu Görevlileri Sendikaları Konfederasyonu Genel Başkanı Sayın Bayram Zengin'in desteği de bizleri mutlu etmektedir. Katılımınız için sizlere ve bu yemeğin organizasyonunda emeği geçen yönetim kurulu arkadaşlarıma teşekkür ederim."


‘SİYASETTEN BAĞIMSIZ AES SENDİASINI TERCİH EDEN HER ÜYE BİZİM İÇİN ÖNEMLİDİR’


Yemekte söz alan Anadolu Eğitim Sendikası İl Eğitim Sekreteri Kenan Taşkın, Türkiye'deki sendikal anlayışın siyaset bağlantısı bulunduğunu, bu anlayışı doğru bulmayarak AES üyesi olmayı tercih eden her üyenin kendileri için çok değerli olduğunu, üyelerin sendikanın faaliyetlerine aktif olarak katıldıklarında AES'İn daha da büyüyeceğini söyledi.


Taşkın, “Anadolu Eğitim Sendikası her türlü konuda üyelerine destek olmaktadır. Gerek Genel merkez düzeyinde gerekse biz Çorum İl Yönetimi olarak arkadaşlarımızın yanındayız. Bizim bu birlikteliğimizi, samimiyetimiz daha çok eğitim çalışanıyla paylaşabilmemiz için sizlerin de desteğine ihtiyacımız var. Her AES üyesinin bulunduğu yerde birken iki, iki iken üç olacağına inanıyoruz. Yemeğimize katıldığınız için sizlere teşekkür ediyoruz.” diye konuştu.


Son Güncelleme: 01.07.2015 13:11
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner165