Agah Kafkas Çorum’da

AK Parti Çorum eski Milletvekili Sağlık eski Bakan Yardımcısı Agah Kafkas, referandum çalışmalarına destek vermek üzere Çorum’a geldi.

06 Nisan 2017 Perşembe 13:32
Agah Kafkas Çorum’da

AK Parti Çorum eski Milletvekili Sağlık eski Bakan Yardımcısı Agah Kafkas, referandum çalışmalarına destek vermek üzere Çorum’a geldi.


Çorum’un yetiştirdiği önemli siyaset ve devlet adamı Kafkas, 16 Nisan’da gerçekleştirilecek Cumhurbaşkanlığı Sistemi Halkoylaması’na sayılı günler kala memleketinde bir dizi ziyaretlerde bulunacak.

Çorum merkez ve ilçelerde ‘Evet’e destek isteyecek olan Kafkas, Çorum’a ulaştıktan sonra ilk olarak Habercim19 Genel Yayın Yönetmeni Mustafa Demirer’i ziyaret etti.

Agah Kafkas’ın Çorum programına  AK Parti İl Başkan Yardımcıları Ömer Eren ve Mustafa Kılıç, işadamları Mehmet Özdoğan ve Şeyda Önen ile eski belediye meclis üyesi Mahmut Köksal eşlik ediyor.

Son Güncelleme: 30.07.2018 01:29
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
Avatar
İdris iskitoglu 2017-04-06 22:14:31

Memleketimiz için hayırlı olur inşallah

Avatar
hakikat 2017-04-06 23:33:28

mustafa bey agah kafkas nerede imiş bu zamana kadar. 10 gün kala mı aklına gelmiş referandum çalışmalarına katılmak. allah da biliyor agah kafkas cumhurbaşkanı için çoruma geldi. cumhurbaşkanı çoruma gelmese buraya geleceği de yok. şimdi çıkar referandum da çalışıyormuş gibi gözükür birde.az sami̇mi̇yet lütfen...

Avatar
Mücahit Gürsoy 2017-04-07 08:53:22

İsmimle yaz neyin peşindesiniz millet birlik beraberlik istiyor sen ayrıştırmak Evet kimsenin tekelinde değil her ülke vatandaşı çalışma yapar teşekkürler Agah Kafkas bey Mesele vatansa gerisi teferruat tir

banner165