Ağır Ceza Reisi Uğurer, göreve başladı

Sungurlu Ağır Ceza Mahkemesi Başkanlığı’na atanan Yasin Uğurer ilçeye gelerek görevine başladı.

31 Mart 2017 Cuma 10:11
 Ağır Ceza Reisi Uğurer, göreve başladı


Sungurlu Ağır Ceza Mahkemesi Başkanlığı’na atanan Yasin Uğurer ilçeye gelerek görevine başladı.


Kocaeli Körfez Adliyesi 2. Asliye Hukuk Hakimliği görevini yürüten Uğurer, Hakimler ve Savcılar Yüksek Kurulu (HSYK) Birinci Dairesinin 282 sayılı Adli Yargı Kararnamesi ile Sungurlu Ağır Ceza Mahkemesi Başkanlığı’na atandı.


Çorum’da görev yaptığı sürede Sungurlu’dan geçtiğini ve aile dostları sayesinde Sungurlu’ya yabancı olmadığını ifade eden Uğurer, Sungurlu’yu şirin ve güzel bir ilçe olarak tanıdığını söyledi.


Sungurlu insanını memleketi insanlarından ayırt etmeyeceğini belirten Uğurer, muhabirimize yaptığı açıklamada, “Memleketim Kırıkkale ve yaşadığım coğrafya nedeniyle, Sungurlu’da kültürel açıdan kendimi hiçbir zaman yabancı hissetmeyeceğim. Sungurlu’da görev yapmak benim için ayrıca memnuniyet verici.” diye konuştu.


1987 yılında Kırıkkale doğumlu olan Yasin Uğurer, ilk, orta ve lise öğrenimini Kırıkkale’de tamamladı. 
2008 yılında Ankara Üniversitesi Hukuk Fakültesi’nden mezun olan Uğurer, 2009 yılı Nisan ayında göreve başladı. Uğurer, sırasıyla Çorum Adliyesi, Şanlıurfa Akçakale Adliyesi ve Kocaeli Körfez Adliyesi’nde görev yaptı.

Sungurlu Ağır Ceza Mahkemesi Başkanlığı’na atanan Yasin Uğurer, evli ve 1 çocuk babası.
Geçtiğimiz günlerde Sungurlu’ya gelerek görevine başlayan Uğurer, Ağır Ceza Mahkemesi Başkanlığı’nın yanı sıra Adalet Komisyon Başkanı ve Seçim Kurulu Başkanlığı görevlerini de yürütecek.


Son Güncelleme: 31.03.2017 10:14
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner165