AHLATCI ÇORUM AŞIĞIYSA...

Çevre sakinlerinden ev hanımı Tuba Aşkan, büyük bir korku içinde olduklarını belirttiği konuşmasında, “Bizi paranın gücüyle ezmeye çalışıyorlar. Bizler varlıklı insan olmayabiliriz ama sonuçta insanız.” dedi.

26 Eylül 2016 Pazartesi 11:47
AHLATCI ÇORUM AŞIĞIYSA...


Çevre sakinlerinden ev hanımı Tuba Aşkan, büyük bir korku içinde olduklarını belirttiği konuşmasında, “Bizi paranın gücüyle ezmeye çalışıyorlar. Bizler varlıklı insan olmayabiliriz ama sonuçta insanız.” dedi.


Binanın temeline atılan fore kazıkların yıkılmaya engel olmadığının görüldüğünü söyleyen Tuba Aşkan, tepki ve taleplerini şu şekilde dile getirdi; “Bu olayın ardından bizlere karşı olan tutumları çok yanlış, biz insanız, varlıklı insanlar olmayabiliriz, ama bizi ezerek, kendi parasının gücünü göstererek bize bunu yapmaya hakkı yok. 


Sayın Ahlatçı maden Çorum aşığı, Çorum'u çok seviyor, o zaman gelin buyursun, madem annesinden kalmış bu arsa kendisine, bu arsayı doldursun, Çorum aşığı olduğunu göstersin, burayı çok güzel bir park haline getirsin, biz de komple onun annesine babasına ömür boyu dua edelim. Parasıyla cenneti alamaz ama bizim dualarımızla belki onun annesi, babası kendisi cenneti alır. Kimse malını öbür dünyaya götürmeyecek. Güvenme padişahım senden büyük Allah var, ben kendisine bunu söylüyorum.


Buradaki insanların tutumları o kadar yanlış ki bizi eziyorlar. Onların bizi ezmeye hakkı yok.  Fore kazıkları çaktıklarını söylüyorlar ama o kazıkların hiçbir faydasının olmadığı ortaya çıktı.


Gelsinler yetkililer araştırsın, Ahlatçı haklıysa, bu bina yapılacaksa yapılsın. Can güvenliğimizi garantilesin. Üniversiteler buraya yakın diye bu yurtlar yapılıyor. Yani kendileri hiç mi bundan prim kazanmıyor? Sadece Çorum için mi yapılıyor? Benim oğlum o gece parkımıza ne olacak, biz nerede oynayacağız diye ağladı.


Bizim kimseden korkumuz da yok çekincemizde, bizim Allah'ımız var, benim rızkımı Allah veriyor. Bizi Belediye Başkanımız'a sahip çıktık, onlar da bize sahip çıksın. Ben soruyorum, Belediyespor'a bir milyon bağışta bulunmuş, 500 bin lira daha verecekmiş. Bu vakte kadar neredeydi? Ben belediyenin yerinde olayım, almam bu parayı. Sayın Ahlatçı Çorum seviyorsa, halkını da seviyordur, gelsin bizi ikna etsin. O akşam oraya düşen üç kişiden bahsetmiyorlar


Biz millet olarak 15 Temmuz'da Cumhurbaşkanımız'ın bir sözüyle sokaklara çıktık ve devletimize sahip çıktık. Bugün de mağdur olan biziz, şimdi de devletimizin bize sahip çıkmasını istiyoruz.”


Son Güncelleme: 26.09.2016 11:57
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
Avatar
corumlu 2016-09-27 10:57:21

beledıye spor a okadar bagıs yapacagına kanser hastalarına yap kardesım losemılı cocuklara yap 1 yakınım soylemıstı evladı sızın orada ıse baslamıs ve kızım yerıne bana yapın sıgortayı ben sıgortamı yatıramıyorum tedavımı alamıyorum zaman zaman demıs neden yardımcı olmadınız ve bunun benzerı bı dunya ınsan var corumda bu yaptıgınız yardım degıl govde gosterısıdır