AHLATCI VE KÜLCÜ'YE TEPKİ

İş Adamı Ahmet Ahlatçı’ya ait 13 katlı yurt inşaatında meydana gelen göçük, çevre sakinleri tarafından tepki gördü.

26 Eylül 2016 Pazartesi 11:37

İş Adamı Ahmet Ahlatçı’ya ait 13 katlı yurt inşaatında meydana gelen göçük, çevre sakinleri tarafından tepki gördü. Deprem hissi veren büyük bir sarsıntı yaşadıklarını söyleyen çevre sakinleri, can güvenliklerinden endişe ettiklerini belirterek, evlerinde sarsıntılar yaşandığını iddia etti.

Cumartesi günü bir araya gelerek, inşaat sahası önünde basın açıklaması yapan çevre sakinleri, tepkilerini dile getirdi.

Ahlatçı’nın basına yansıyan açıklamalarına da tepki gösteren çevre sakinleri, olayın yaşandığı gece, iki çocuk ve bir genç kızın ölümden döndüğünü bildirdi.

Alınan tedbirlerin riski ortadan kaldırdığına inanmadıklarını kaydeden çevre sakinleri, inşaat alanındaki parkın da inşaat sahası içine katılmaya çalışıldığını ve çocuklarının oyun alanlarının ellerinden alındığını dile getirdiler.

Olay gecesinden itibaren en küçük sarsıntıda evlerinden çıkarak arabalarında kaldıklarını iddia eden apartman yöneticisi İbrahim Borucu, “Binalarımızda kaymalar oldu, hiç bir endişemiz dikkate alınmıyor. Parkımızı istila ettiler. Hâlâ inşaat devam ediyor. Binalarımızın dibinden hafriyat alınıyor. Biz bu binanın çökeceğinden korkuyoruz. Kalıplar içeriye doğru eğildi.” iddialarında bulundu.



Son Güncelleme: 26.09.2016 21:56
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.