Aidat borcunu ödemeyene evrak yok

Çorum Kalaycılar, Hırdavatçılar ve Bakırcılar Odası Başkanı Sedat Ek, odaya aidat borcu olan oda...

19 Kasım 2014 Çarşamba 12:55
 Aidat borcunu ödemeyene evrak yok


Çorum Kalaycılar, Hırdavatçılar ve Bakırcılar Odası Başkanı Sedat Ek, odaya aidat borcu olan oda üyelerinin 6552 sayılı Torba Kanun gereği borçlarını taksitlendirme tarihinin 30 Kasım 2014'te sona ereceğini hatırlattı.


Esnafın mağdur olmaması için elini çabuk tutmaları gerektiğini vurgulayan Ek, borç yapılandırmasından faydalanmak isteyen oda üyelerinin Oda Genel Sekreterliğine başvurmalarının yeterli olacağını kaydetti.


Aidatlarını peşin ödeyen üyelerden gecikme faizi alınmayacağını ifade eden Sedat Ek, "Borcunu ödemeyen esnafa 5362 sayılı yasa gereği odadan hiçbir hizmet ve evrak verilmeyecek. Yine 5362 sayılı esnaf ve sanatkarlar meslek kuruluşları kanununun 61. maddesine göre süresi içinde ödenmeyen yıllık aidat için esnafa ilan hükmünde olup icra dairelerince yerine getirilmesi kanun gereği mecburidir. Esnafımızın odalardan gelen mesajlara ve bu tür haberlere itibar etmeleri kendi yararlarınadır" dedi.




Son Güncelleme: 19.11.2014 12:56
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner165