‘Ailemle Kitap Okuyorum’ yarışması sona erdi

Çorum Belediyesi’nin öğrenciler ve velileri arasında kitap okuma alışkanlığını yaygınlaştırmak amacıyla düzenlediği Ailemle Kitap Okuyorum yarışması sona erdi.

04 Nisan 2017 Salı 15:54
 ‘Ailemle Kitap Okuyorum’ yarışması sona erdi


Çorum Belediyesi’nin öğrenciler ve velileri arasında kitap okuma alışkanlığını yaygınlaştırmak amacıyla düzenlediği Ailemle Kitap Okuyorum yarışması sona erdi.


Çorum Belediyesi Gençlik Merkezleri'nde eğitime destek hizmeti alan öğrenciler, ile anne ve babalarının katıldığı yarışmada 1602 kişi yarıştı.


21 Mart’ta başlayan ailelerde sınav heyecanı 2 Nisan da yapılan sınav ile sona erdi. Yarışmanın ödül töreni 17 Nisan 2016 Pazartesi günü yapılacak. Yarışmada dereceye girenlere Çorum Belediyesi tarafından 1.’ye 1.000 TL, 2.’ye 750 TL, 3.’ye 500 TL ödül ve okul çantası, kırtasiye malzemeleri hediye edilecek.


Çocuğunun Çorum Belediyesi Gençlik Merkezlerine giderek takviye dersler aldığını söyleyen Yüksel Tavukcı, düzenlenen yarışma ile tekrar okuma alışkanlığı kazandığını belirtti. İlkokul, ortaokul ve lise döneminde öğrendiği bilgilerin çoğunu unuttuğunu belirten Tavukcı,”Yarışma ile tekrar Peygamber Efendimizin hayatı ve dinimizle ilgili bilgilerimizi tazeledik. Ayrıca çocuklar büyüklerini örnek aldıkları için, bizler kitap okumaya başlayınca onlar da kitap okumaya başladı. Çocuğum 3 yıldır Necip Fazıl Kısakürek Gençlik Merkezi’ne gidiyor. Bu projeye aileyi ve öğrenciyi birlikte dahil etmesi bizleri çok mutlu etti. Bizler de yavrularımızla birlikte aynı hedef için bir şeyler yapmanın mutluluğunu yaşadık. Belediye Başkanımız Muzaffer Külcü’ye teşekkür ediyor, bu tür çalışmaların devamını diliyoruz” diye konuştu. 

Gençlik Merkezi öğrencileri de yarışmadan duydukları memnuniyeti ifade ederek Çorum Belediyesine teşekkür etti.


Son Güncelleme: 04.04.2017 15:57
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
Avatar
Nermin Ozdemircan 2017-04-15 21:17:02

Kitabı baştan sona okudum çokakicı yazmış okumamıza vesile olanlardan AllAH razı olsun HAdis yarışmasıda isteriz