AK Gençlik müze ziyaretinde

AK Parti Çorum İl Gençlik Kolları Çevre,Şehir ve Kültür Birim Başkanlığı öncülüğünde Çorum Müzesini ziyaret etti.

28 Mayıs 2016 Cumartesi 19:24
AK Gençlik müze ziyaretinde

AK Parti Çorum İl Gençlik Kolları Çevre,Şehir ve Kültür Birim Başkanlığı öncülüğünde Çorum Müzesini ziyaret etti.

Yapılan açıklamaya göre, Gerçekleştirilen ziyarette müzede bulunan tarihi eserler hakkında bilgi alan İl Gençlik Kolları Tanıtım Medya Birim Başkanlığı, Dış İlişkiler Birim Başkanlığı ve Üniversiteler Birim Başkanlığı Üyeleri tarihin anlam ve önemini görerek anlama fırsatı buldular.

Tarihi okudukça gelişen müzeler sayesinde de insanlığa ışık tutan eserlerin görülmesini sağlayan en önemli hazine olduğunu belirtterek,"tarihini bilmeyen bir millet her zaman yok olmaya mahkumdur. Yaşadığı toprakların tarihini öğrenen insanlar o toprakların değerini her daim bilirler."şeklinde açıklamalarda bulunuldu. 

Gerçekleştirilen müze ziyaretine AK Parti Çorum İl Gençlik Kolları Başkan Yardımcıları Talha Keleş, Onur Sağlam, Kazım Öztaş, Gamze Değirmenci, İl Gençlik Kolları Yönetim Kurulu Üyelesi Muhammed Sağlam ve Üniak Çorum teşkilatı katıldı. 

Son Güncelleme: 28.05.2016 19:30
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner165