Ak Kadınlardan Sevgi Yolu

AK Parti İl Kadın Kolları Yönetimi Üyük Köyü İlkokulu ve Yaydığın Köyü İlkokulu’na yardımda bulundu.

13 Aralık 2016 Salı 16:50
Ak Kadınlardan Sevgi Yolu

AK Parti İl Kadın Kolları Yönetimi Üyük Köyü İlkokulu  ve Yaydığın Köyü İlkokulu’na yardımda bulundu.


AK Parti Kadın Kolları Genel Merkez Sosyal Politikalar Başkanlığı’nın “Sevgi Yolu” projesi kapsamında İl Kadın Kolları Yönetimi Yaydığın Köyü İlkokulu’na bilgisayar, fotokopi makinası, temizlik malzemesi Üyük Köyü İlkokulu’na temizlik malzemesi, kırtasiye malzemesi öğrencilere de bot, mont, pantolon, kitap, çanta yardımı yaptı.


İl Kadın Kolları Başkanı Meryem Demir, İl Kadın Kolları Sosyal Politikalar Başkanı Reyhan Partici ve İl Kadın Kolları Yönetim Kurulu Üyeleri Neziha Topçu, Filiz Selçuk, Semra Sayın Keskin, Yasemin Eyvazlı tarafından yapılan ziyarette kadın kolları yönetimi  çocukların mutluluğuna şahit olmanın mutluluğunu yaşadı. 


Demir; “Sevgiye giden yolun paylaşmaktan geçtiğine inanıyoruz. Çocukların mutluluğunu, sevincini paylaşmak ile aradaki sevgi bağının güçleneceğine inanıyoruz. Bizler Üyük ve Yaydığın Köyleri ile sevgimizi paylaştık bu şekilde ihtiyaç sahibi birçok köy okulu var. Hayırsever vatandaşlarımızın da desteği ile o köylerdeki çocukların da sevgisini, mutluluğunu paylaşmanın mümkün olduğuna inanıyoruz. Çocukluğumuzda söylediğimiz ‘ Orda bir köy var uzakta’  şarkısında olduğu gibi uzaklarda olan birçok köyümüz var. Sevgi Yolu ile o köylerin uzaklıkları yakın olur yeter ki gitmek isteyelim." şeklinde açıklamalarda bulundu.

 

Son Güncelleme: 13.12.2016 16:53
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.