‘AK Parti Bir Vefa Partisidir’

AK Parti Çorum İl Yöneticileri, önceki AK Parti Merkez İlçe Başkanına ziyarette bulundu.

10 Şubat 2016 Çarşamba 12:22
 ‘AK Parti Bir Vefa Partisidir’

AK Parti Çorum İl Yöneticileri, önceki AK Parti Merkez İlçe Başkanına ziyarette bulundu.

AK Parti İl yöneticileri 2006-2009 yıllarında Merkez İlçe Başkanı olarak görev yapan Ünal Sarıoğlu’na işyerinde ziyaret etti.

Bir vefa örneği sergilenen ziyarete AK Parti Çorum İl Başkanı Av.Rumi Bekiroğlu ve İl Başkan Yardımcıları Cemalettin Polattaş, Lemzi Çöplü, Adem Candan, İl Yönetim Kurulu Üyeleri Adnan Armağan ve Erdoğan Sarıoğlu katıldı.

AK Parti ailesinde teşkilatın değişik kademelerinde görev yapan değerli büyüklerimiz ziyaret etmekten ve onların engin tecrübelerinden yararlanmaktan onur olduklarını belirten AK Parti İl Başkanı Rumi Bekiroğlu, AK Parti’nin bugünlere gelinmesinde emeği geçen Ünal Sarıoğlu’na ve teşkilat kademelerinde görev yapanlara bu vesile ile teşekkür etti.

Önceki Dönem Merkez İlçe Başkanlığında bulunan Ünal Sarıoğlu, yapılan ziyaretten ve AK Parti adına teşkilatların yaptıkları verimli çalışmalardan çok memnun olduğunu belirterek, gerek sosyal medyadan gerekse yerel basından yakından takip ettiğini söyledi.

Son Güncelleme: 10.02.2016 16:44
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.