AK Parti İskilip’te seçim bürosu açtı

İskilip AK Parti ilçe Teşkilatı 16 Nisan'da gerçekleştirilecek olan halk oylaması öncesi seçim bürosu açtı.

30 Mart 2017 Perşembe 14:49
AK Parti İskilip’te seçim bürosu açtı

İskilip AK Parti ilçe Teşkilatı 16 Nisan'da gerçekleştirilecek olan halk oylaması öncesi seçim bürosu açtı.


Açılışa AK Parti Grup Başkan Vekili Amasya milletvekili Prof. Dr. Naci Bostancı, AK Parti Çorum Milletvekili ve TBMM İdare Amiri Salim Uslu İl Başkanı Mehmet Karadağ ve partililer katıldı.


Bayat ilçesindeki referandum çalışmalarından gelen misafirler İskilip Bayat yolu kavşağında Belediye Başkanı Recep Çatma, AK Parti İskilip İlçe Başkanı Mustafa Lek ve ilçe yönetim kurulu üyeleri ile çok sayıda partili tarafından karşılandı.


AK Parti Grup Başkan Vekili Amasya milletvekili Prof. Dr. Naci Bostancı referandum çalışmaları kapsamında geldiği İskilip´te esnaf ziyaretlerinde bulunurken seçim bürosu açılışına katıldı. 
Bostancı ve teşkilat yöneticileri ile birlikte AK Parti İskilip Seçim Bürosu’nun açılışı yapıldı. Bostancı, MHP İskilip İlçe Başkanı ve Yönetimini ziyaret etti.

İl Başkanı Mehmet Karadağ bu ülkenin birlik ve beraberliğine göz dikenler bundan sonra güçlü bir siyasi irade ve temsil karşısında bu ülkeyi parçalamaya ve bölmeye kalkışamayacaklar. Siyasi istikrarlarla birlikte sağlanacak olan ekonomik istikrarla birlikte Türkiye’nin kalkınması daha hızlı şekilde olacak. Türkiye yönetim sistemindeki değişiklikle birlikte dünyanın en gelişmiş ülkeleri arasında yerini alacak" dedi.


Milletvekili Salim Uslu, "Ümmete, Mazluma, Yetime umut olmak için, geleceğimize sahip Çıkalım diyorsak geleceğimiz olan gençlerimizi Meclis’te görmek istiyoruz çünkü onlara güveniyoruz. Tek Vatan Tek Bayrak Tek Millet Tek Devlet anlayışıyla ülkemiz için devletimizin bekası için İskilip 'evet' diyor” şeklinde mesaj verdi.

Uslu, İskilip’le ilgili yapılan hizmetleri şöyle özetledi; “Yılların özlemi 77.050 dekar araziyi sulayacak Tımarlı Sulaması 2.Kısım işinin yapımı hızla devam ediyor.185,2 Milyon TL. İskilip ilçemizin içme suyu, kanalizasyon, yağmur suyu, elektirik ve telekom alt yapısı tamamen yenilendi. 46,5 Milyon TL Yatırım. 51 Km’lik Çorum - İskilip Yolunun tamamı sıcak asfaltı da kapsayacak  şekilde ihalesi 4 Ocak’ta gerçekleşti. Süreç devam ediyor.

İskilip, 500 Kişilik Yarı Açık Ceza ve Tevkif Evi ihalemiz 15 Mart’ta yapıldı. İhale süreci devam ediyor. 
İskilip ilçemiz bu yıl içerisinde doğalgaz konforuna kavuşuyor. Çorumgaz 2 Mayıs itibariyle Abonelik hizmeti vermeye başlıyor.30 Milyon TL.

4000 Dekar araziyi sulayarak 2,6 MilyonTL/Yıl gelir sağlayacak İskilip Kutluözü, Yenice, Kayaağzı-Y. Örenseki Göletleri Planlama ihalelri yapıldı" 
AK Parti Grup Başkan Vekili Amasya milletvekili Prof. Dr. Naci Bostancı Cumhurbaşkanlığı hükümet sistemi, demokrasi ve özgürlükler konusunda Türkiye’nin milli birliği ve beraberliği bakımından önünü açacaktır. Siyasi iradeyi kudretli hale getirerek halk aklı istikametinde, halkın beklentileri istikametinde Türkiye’nin geleceğini inşa etmesini sağlayacaktır dedi.



Son Güncelleme: 30.03.2017 14:52
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner165