‘AK Parti terörün kökünü kazıyacak’

Esnaf ziyaretlerini sürdüren AK Parti Çorum Milletvekili Adayı Ahmet Sami Ceylan...

12 Ekim 2015 Pazartesi 18:01
‘AK Parti terörün kökünü kazıyacak’


Esnaf ziyaretlerini sürdüren AK Parti Çorum Milletvekili Adayı Ahmet Sami Ceylan, Aşağı Sanayi esnafını ziyaret ederek hem sorun dinledi, hem de 1 Kasım seçimleri için esnafın desteğini istedi.


Yapılan açıklamaya göre, beraberinde AK Parti İl ve Merkez İlçe Yönetim Kurulu üyeleri ve Gençlik Kolları üyeleri ile birlikte Aşağı Sanayi turu yapan Ceylan, AK Parti'nin yeni dönem için hazırladığı seçim beyannamesi ve yeniden iktidara geldiklerinde uygulayacakları projeler hakkında bilgi paylaşımında bulundu.


Yapılan açıklamaya göre, sanayi esnafı ile sohbet eden Ceylan, "Çorum'u hep birlikte yöneteceğiz. Sizlere tepeden bakan bir kişi değilim, sürekli içinizdeyim. Milletvekili seçildikten sonra da içinizde olmaya devam edeceğim. Benim milletvekili seçilmem demek sizin milletvekili seçilmeniz demektir. Çünkü nasıl ki il başkanlığını birlikte yapmışsak, nasıl ki bugüne kadar birlikte mücadele etmişsek, milletvekilliğini de birlikte yapacağız" dedi.


Kendisinin de bir esnaf olduğunu, esnafın yaşadığı sorunları çok iyi bildiğini anlatan Ceylan, parlamentoda sorunları el ele, omuz omuza çözüme kavuşturacaklarını kaydetti.

Esnaf, Milletvekili Adayı Ceylan'a yakın ilgi gösterirken, Ceylan da esnafla kucaklaşarak hem hayırlı işler diledi, hem de sorunlarını ve taleplerini dinledi.

PİKNİKÇİLERLE SOHBET


Seçim çalışmaları kapsamında park ve mesire alanlarında da gezen Ceylan, haftasonu parklarda piknik yapan, dinlenen veya sohbet eden vatandaşlarla görüşen Ceylan, 1 Kasım seçimleri için destek isteyerek, AK Parti'nin 13 yıllık iktidarında yaptıkları hizmetler ve bundan sonraki süreçte yapacaklarını anlattı.


Halkın yoğun ilgisiyle karşılaşan Ceylan, yaşlıların elini öperken, küçük çocukları da sevmeden geçmedi.


İl Yönetim Kurulu üyeleri ve bazı partililerle birlikte Pir Baba Parkı, Yunus Emre Parkı, Kentpark gibi alanları ziyaret eden Ceylan, AK Parti'nin yeni döneminde çok daha güzel hizmetler üreteceğini, birlik ve beraberlik içerisinde şehrimizi ve ülkemizi geleceğe hazırlayacaklarını dile getirdi.


Ülkemizde yaşanan terör olaylarını da sert dille eleştiren Ceylan, son 30 yılın en büyük darbelerini alan terör örgütlerinin son çırpınışlarını yaşadığını, AK Parti'nin 1 tane bile terörist kalmayana kadar mücadele etmekte kararlı olduğunu ifade etti.

Son Güncelleme: 12.10.2015 18:10
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.