AK Parti’de danışma meclisi

AK Parti İl Danışma Meclisi Toplantısı gerçekleştirildi.

08 Ocak 2017 Pazar 16:54
 AK Parti’de danışma meclisi

AK Parti İl Danışma Meclisi Toplantısı gerçekleştirildi.

AK Parti Çorum Milletvekili TBMM İdare Amiri salim Uslu, yaptığı duyuruda, partisinin 2017'nin ilk toplantısının hayırlı olmasın temennisinde bulunarak, “ Allah birliğimizi daim etsin. AK Parti Çorum İl Başkanımız Mehmet Karadağ:milletvekillerimiz ,ilçe başkanlarımız ve teşkilatlarımızla uyum içerisinde çalışıyoruz.” dedi.




Uslu’nun verdiği bilgiye göre, İl Danışma Meclisi toplantısında Kadın Kolları Başkanı Meryem Demir ve Gençlik Kolları BaşkanıBurak Köse, yönetimi ile birlikte yaptığı çalışmalar hakkında bilgiler verdi.


Boğazkale Belediye Başkanı Osman Tangazoğlu ve Çorum Belediye Başkanı Muzaffer Külcü faaliyetleri hakkında bilgiler vererek, Belediye başkanlarına önerilerde bulundu.


AK Parti İl Başkanı Mehmet Karadağ da, “Aramızdaki muhabbet ve sevgi ile il danışma meclisimizin hayırlara vesile olmasını temenni ediyorum.” diye konuştu.


Son Güncelleme: 08.01.2017 18:30
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.