AK Parti’den ‘Kekemeliğe son’ projesi

AK Parti Çorum Merkez İlçe Başkanlığı, Hitit Konuşma Merkezi ile önemli bir projeyi hayata geçiriyor.

12 Ocak 2017 Perşembe 14:52
 AK Parti’den ‘Kekemeliğe son’ projesi


AK Parti Çorum Merkez İlçe Başkanlığı, Hitit Konuşma Merkezi ile önemli bir projeyi hayata geçiriyor.


Çorum Merkez İlçe Başkanlığı, sağlık konusunda toplumsal bir sorun olan kekemelikle ilgili proje başlattı. Kısa bir süre önce yaşanan görev değişikliğinin ardından işbaşına gelen Merkez İlçe Başkanı Erhan Akar, teşkilat yapısındaki değişimin ardından bir takım projeleri de gerçekleştirmeye başladı. AK Parti Çorum Merkez İlçe Başkanlığı tarafından başlatılan, “Sağlık Olsun” projesi kapsamında özellikle de kırsal bölgelerde konuşma problemi yaşayanları kapsayan “Kekemeliğe Son” adı altında bir çalışmanın startı verildi.


Merkez İlçe Başkanlığı ve Çorum’da faaliyet gösteren Hitit Konuşma Merkezi tarafından ortaklaşa yürütülecek olan proje kapsamında, köylerde konuşma güçlüğü yaşayan insanlar, muhtarlar aracılığı ile tespit edilecek. Rahatsızlığının giderilmesi için tedavi süreci başlatılacak. Konuyla ilgili olarak Merkez ilçe Başkanı Erhan Akar, Hitit Konuşma Merkezi Sahibi Bayram Karaoğlu, ortak bir basın açıklaması yaptı. Merkez İlçe Başkanı Erhan Akar, Türkiye’nin 2000’li yılların başına kadar en büyük ve önemli sorunlarının başında gelen sağlıkta, AK Parti iktidarı ile birlikte yapılan reformlar sayesinde çok önemli mesafeler kat edildiğini söyledi. Merkez ilçe yönetimi olarak da parti çalışmalarının yanısıra toplumsal konularda da bir takım projeleri hayata geçirme arzusu içerisinde olduklarını kaydeden Erhan Akar, bu çerçevede Hitit Konuşma Merkezi ile özellikle köylerde kekeme olduğu için konuşma sıkıntısı yaşayan insanlara yardımcı olmak adına bir projeyi hayata geçirdiklerini açıkladı. Proje ile konuşma sorunu yaşayan insanların belirlenmesi için muhtarlarla irtibata geçildiğini söyleyen Akar, muhtarlara seslenerek, “Köylerimizde kekeme olan insanları bizimle veya Hitit Konuşma Merkezi ile irtibata geçirin. Bu insanlarımızı yaşadıkları rahatsızlıktan kurtarıp, mutlu olmalarını sağlayalım” dedi.


Hitit Konuşma Merkezi Sahibi Bayram Karaoğlu da böyle bir projenin içerisinde yer aldıkları için mutlu olduğunu belirtti. Kekemeliğin ilaçsız bir şekilde seanslarla tedavi edilebilir bir rahatsızlık olduğunu dile getiren Bayram Karaoğlu, kekemeliğin yanısıra hızlı konuşma, çocuklarda geç konuşma ve diksiyon konusunda da hizmetlerinin bulunduğunu anlattı. “İyi bir iletişimle hayatınızda birçok şeyi değiştirecek ve kendinizi daha rahat ve etkili bir şekilde ifade edebileceksiniz” diyen Karaoğlu, AK Parti Merkez İlçe Başkanı Erhan Akar ve yönetim kuruluna böyle bir projeyi hayata geçirdikleri için teşekkür etti.


Son Güncelleme: 12.01.2017 14:58
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.