AK Parti'den temayül yoklaması

AK Parti, Osmancık ve İskilip ilçe teşkilatlarında yönetim kurulu oluşturma çalışmaları devam ediyor.

21 Nisan 2016 Perşembe 21:00
AK Parti'den temayül yoklaması

AK Parti, Osmancık ve İskilip ilçe teşkilatlarında yönetim kurulu oluşturma çalışmaları devam ediyor. 

Bu kapsamda AK Parti Genel Merkez Teşkilat Başkanlığı Çorum İl Koordinatörü Recep Yıldırım başkanlığında Osmancık Belediye Başkanı Hamza Karataş, İskilip Belediye Başkanı Recep Çatma, AK Parti Çorum İl Başkanı Av. Rumi Bekiroğlu, İl Teşkilat Başkan Mesut Ceylan, AK Parti İl Başkan Yardımcısı Lemzi Çöplü, Osmancık İlçe Koordinatörleri Cemalettin Polattaş, Enes Uygur, Fevzi Çelik, İskilip İlçe Koordinatörü Ahmet Akın, AK Parti Yönetim Kurulu Üyeleri Mehmet Yetim, Adnan Armağan’ın katılımıyla temayül yoklaması gerçekleştirildi.

AK Parti Çorum İl Başkanı Av. Rumi Bekiroğlu, her iki ilçe teşkilatında bugüne kadar görev yapan tüm partililere çalışmalarından ve partiye verdikleri desteklerden dolayı teşekkür ederek, “Belirlenecek yeni yönetim kurulu üyesi arkadaşlarımızla hizmetlerimize kaldığımız yerden devam edecek.Amacımız Çorum ve Çorum halkına hizmetlerin en güzeli ve en kalitelisini sunmak. Çalışmalarımıza birlik ve beraberlik içerisinde devam edilecektir” dedi.

İHA









Son Güncelleme: 21.04.2016 22:26
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner165