Ak Partili kadınlardan bir dizi ziyaret

Ak Parti Çorum İl Yönetim Kurulu Üyeleri, Kamile-Hacı Ahmet Akdağ Huzurevi ve Çorum Sevgi Evleri Çocuk Yuvası ve Kız Yetiştirme Yurdunu ziyaret etti.

08 Aralık 2016 Perşembe 21:49
Ak Partili kadınlardan bir dizi ziyaret

Ak Parti Çorum İl Yönetim Kurulu Üyeleri, Kamile-Hacı Ahmet Akdağ Huzurevi ve Çorum Sevgi Evleri Çocuk Yuvası ve Kız Yetiştirme Yurdunu ziyaret etti.


Ak Parti Sosyal İşler Başkanı Gülay Malatyalı,  düzenli olarak gerçekleştirecekleri ziyaretlerin ilkini Sevgi Evleri’ne yaptıklarını söyledi. 


Çocukların kaldıkları evler hakkında bilgi alan Malatyalı ve partili bayanlar daha sonra çocukların kaldıkları sevgi evlerini gezerek, çocuklara küçük hediyeler verdi.


Ak Parti Sosyal İşler Başkanı Gülay Malatyalı, “Gelecek çocuklarımızın elinde. İstiyoruz ki mutlu bir nesil yetişsin bir günde olsa onların mutluluğuna sebep olabildiysek ne mutlu bize. Çocuklarımızın tek ihtiyacı mutlu bir yuva içerisinde güvenle yetişmeleri sevginin ve huzurunun olduğu bir ortam” dedi.


Sosyal Politikalar Başkanı Gülay Malatyalı’nın düzenlediği programa Tanıtım ve Medya Başkanı Sümeyye Esenyel ve Yönetim Kurulu Üyeleri Yücel Ertekin, Güzide Kürkçü, Adife Kanar, Gülay Yağmur, Aslı Bayram, Gamze Değirmenci, İlknur Galatalı ve Güleser Ölçer katıldı.


Huzurevinde yaşlılarla yakından ilgilenen İl Yönetim Kurulu üyeleri yaşlılarla bol bol sohbet edip küçük hediyeleri huzurevi sakinlerine takdim etti.


Sosyal Politikalar Başkanı Gülay Malatyalı yaptığı açıklamada, "Yeni İl Yönetim Kurulu Üyeleri olarak huzurevinde kalan yaşlılarımızı ziyaret etmek yöneticilerimizin varsa sıkıntıları dinlemek ve sorunlarını elimizden geldiği kadarıyla çözmek için ziyarette bulunduk. Türkiye'de yaşayan Müslümanlar olarak yaşlılarımızın hiçbir zaman yalnız kalmamaları gerektiğine inanan bir toplumuz. Bu tür ziyaretlerimizi devam ettireceğiz" ifadelerini kullandı.


Yaptıkları huzurevi ziyareti ile ilgili konuşan AK Parti Çorum İl Sosyal Politikalar Başkanı Gülay Malatyalı,  "Peygamberimiz Hz Muhammed (s.a.v.)’in 'Saçı sakalı ağarmış yaşlı Müslüman'a saygı gösterip ikram etmek, Allah'a saygıdandır' hadisinin bir gereği olarak bu ziyareti gerçekleştirdik" dedi.


Yaşlıların sorunlarının çözümü ve toplumda hak ettikleri yerleri almaları konusunda sadece devletin değil, gönüllü kuruluşların da katkılarının olması gerektiğini belirten Malatyalı “Yaşlılarımıza ve onların sorunlarına sahip çıkmak insanlık ve vatandaşlık görevimizdir. Huzurevi ziyareti esnasında yaşlı kişilerin bizden bekledikleri tek şey oturup onları dinlememiz ve onlarla karşılıklı olarak sohbet etmemiz" şeklinde konuştu.

Son Güncelleme: 08.12.2016 21:52
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner165