Akademik camiaya 4 yeni eser

Hitit Üniversitesi İlahiyat Fakültesi Öğretim Üyeleri Mevlüt Uyanık, Aygün Akyol, İclal Arslan ve Sema Bolat, dört yeni esere imza attılar.

07 Ekim 2016 Cuma 11:07
 Akademik camiaya 4 yeni eser


Hitit Üniversitesi İlahiyat Fakültesi Öğretim Üyeleri Mevlüt Uyanık, Aygün Akyol, İclal Arslan ve Sema Bolat, dört yeni esere imza attılar.


Yapılan açıklamay göre, akademik başarıları ile göz dolduran Çorum İlahiyat Fakültesi, bu yayınlarla akademik alanda yeni katkıların sağlaması açısından önem arzediyor. Çok sayıda eseri akademik camiaya kazandıran Hitit Üniversitesi İlahiyat Fakültesi Öğretim Üyeleri Mevlüt Uyanık, Aygün Akyol, İclal Arslan ve Sema Bolat, ekip çalışmalarını devam ettirdiklerini ve yeni eserlerin ortaya çıkması için yoğun bir çalışma temposu ile çalıştıklarını belirttiler.


İslam Felsefesi Anabilim Dalı Başkanı Prof. Dr. Mevlüt Uyanık'a ait olan ‘Bilginin İslamileştirilmesi ve Çağdaş İslam Düşüncesi’ isimli kitapta dördüncü baskısını yaptı. Elis Yayınları, Araştırma Yayınlarından çıkan eserlerin isimleri şöyle: 


Aygün Akyol, Mevlüt Uyanık, İclal Arslan, İslam Felsefesi Tanımlar Sözlüğü, ed.: Aygün Akyol, Elis Yayınları


Mevlüt Uyanık, Selefi Zihniyet Arap Baharı ve Türkiye, ed. Aygün Akyol, Araştırma Yayınları


Sema Bolat, İslam Felsefesinin Teşekkül Dönemi Tanrı Tasavvuru -İbn Hazm'ın er-Redd ale'l-Kindi el-Feylesuf Risalesi Merkezli Bir İnceleme, ed.: Mevlüt Uyanık, Araştırma Yayınları


İslam Felsefesi Anabilim Dalı Başkanı Prof. Dr. Mevlüt Uyanık'ın Bilginin İslamileştirilmesi ve Çağdaş İslam Düşüncesi

Yoğun emek ürünü olarak ortaya çıkan eserlere kitapçılardan ulaşılabilir.


Son Güncelleme: 07.10.2016 11:08
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.