AKÇADER de karşı

Çorum Aktif Çalışanlar Derneği (AKÇADER) Başkanı Üzeyir Yazıcı, dershanelerin kapatılmasına kraşı olduklarını bildirdi.

18 Kasım 2013 Pazartesi 16:24
 AKÇADER de karşı


Çorum Aktif Çalışanlar Derneği (AKÇADER) Başkanı Üzeyir Yazıcı, dershanelerin kapatılmasına kraşı olduklarını bildirdi.

Yazıcı, açıklamasında “Dershaneler eğitim sistemindeki sorunların, eksikliklerin sebebi değil sonucudur. Eğitimdeki sisteminde bir ihtiyaç neticesinde doğmuştur. Dernek üyelerimizin büyük çoğunluğu asgari ücretle çalışmaktadır. Bu sebeple üyelerimiz çocuklarını özel okullara gönderme imkanı bulamamaktadır.  Sınavlara hazırlanma aşamasında dershane ve okuma salonlarının desteğine ihtiyaç duymaktadırlar.  Çocuklarımızın eğitimlerine ve yetişmelerine destek olan, onlara eğitimde fırsat eşitliği sağlayan dershane ve okuma salonlarının kapatılmasını anlamış değiliz.

Bizler bir işçi derneği olarak gerek üyelerimizden gerekse özel sektörde çalışan binlerce işçiden “dershaneler kapanmasın” şeklinde talepler almaktayız. Bizler de işçilerimizin talep ve sorunlarının giderilmesi amacıyla her zaman yanlarındayız. Çok sayıda üyemiz derneğimize gelerek çocuklarını özellikle okuma salonlarında okuttuklarını, başarılı çocuklarının ücretsiz dershaneye gittiklerini ifade ederek buraların kapatılmaması için taleplerini iletmişlerdir.” İfadelerine yer verdi.





Son Güncelleme: 18.11.2013 16:26
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.