Akdağ Huzurevi’nden Ortaköy’e ziyaret

Çorum Kamile Hacı Ahmet Akdağ Huzurevi personeli yaşlıların moral  ve motivasyonlarını  üst seviyeye çıkarmak ve sosyal ortamda vakit geçirmelerini sağlamak amacı ile Çorum ilçelerine gezi programı düzenledi.

13 Temmuz 2017 Perşembe 13:47
Akdağ Huzurevi’nden Ortaköy’e ziyaret

Çorum Kamile Hacı Ahmet Akdağ Huzurevi personeli yaşlıların moral  ve motivasyonlarını  üst seviyeye çıkarmak ve sosyal ortamda vakit geçirmelerini sağlamak amacı ile Çorum ilçelerine gezi programı düzenledi.

Programa Akdağ huzurevi  müdür yardımcısı Murat Damar, Sosyal Hizmetler uzmanı Fatma Güngören Şevik, Kuruluş  Hemşiresi Esra Tavus ve Elsanatları Öğretmeni Pelin Kalelioğlu katıldı. Programın bir ayağında  da Ortaköy İlçesine ziyarette bulunan kafileyi Ortaköy Belediye Başkanı Taner İSBİR karşıladı. Yaşlılar ve personelleri ile 23 kişi olan kafile Ortaköy Cemal Boyacı parkında isirat etti. Kafileye verilen çay ve yemek ikramından sonra Akdağ Huzur Evi Müdür Yardımcısı Murat Damar  şöyle dedi:


Akdağ Huzur evi personeli ve yaşlıları adına Belediye Başkanımız sayın Taner İsbir’e sonsuz teşekkür ediyorum. Bizleri ev sıcaklığı şeklinde ağırladınız, kendimizi yabancı hissetmedik. Size ve ekibinize örnek gösterilebilecek misafirperverliğinizden dolayı sonsuz teşekkür ediyorum dedi.


Daha sonra Belediye Başkanı Taner İsbir: “Bir gün herkes mutlaka yaşlanacaktır. Eğer normal bir yaşantınız varsa ve ortalama bir insan ömrünü de yaşayacaksanız bundan daha doğal ve kesin bir önerme olamaz. Evet ister inanın ister inanmayın isterse çok uzak gelsin ne yaparsanız yapın yaşlanmaktan kurtulamazsınız. Yaşlı insanlar bilge kişilerdir. O sebeple gelin isterseniz biraz empati duymaya çalışalım yaşlılara. Etraflarında genç ve enerji dolu insanlar var. Ancak kendilerini ne kadar pozitif hissederlerse hissetsinler yaşlılarda genelde enerji bir yere kadardır. Gençler nasıl geleceğimiz ise yaşlılarda geçmişimizdir geçmişimize sahip çıkmalıyız. Bu vesile ile hepinizin ellerinden öpüyorum Ortaköyde her zaman bir evladınız olduğunu unutmayın. Sağolun varolun Allaha emanet olun” dedi. Kafile daha sonra İncesu Kanyonunu da gezerek Çoruma döndü.


Son Güncelleme: 13.07.2017 13:49
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner165