Akdağ ve Uzun çalışmaları yerinde inceledi

Çorum-Ankara yolunu Sanayi Sitesi’ne bağlayan yolda daha kapsamlı yol planlama çalışmaları devam ediyor.

16 Temmuz 2016 Cumartesi 10:23
Akdağ ve Uzun çalışmaları yerinde inceledi

Çorum-Ankara yolunu Sanayi Sitesi’ne bağlayan yolda daha kapsamlı yol planlama çalışmaları devam ediyor.


Yapılan açıklamaya göre, KSS’de 900 metrelik bir yol çalışması gerçekleştiren Çorum Belediyesi, 25 metrelik bölünmüş yola ilave olarak da 2 metre tali yol çalışması başlattı. Yaklaşık bir ay sürmesi planlanan çalışmalar sonunda işyerlerinin ön cephe yol genişliği ise 12 metreye çıkmış olacak.


Yol çalışmasını Marangozlar Odası Başkanı ve ÇESOB Yönetim Kurulu üyesi Ömer Latif Akdağ ile birlikte yerinde inceleyen Oto Tamirciler Esnaf Odası Başkanı Necmettin Uzun, çalışmalar hakkında yetkililerden bilgi aldı.


Çorum-Ankara yolunu sanayi sitesine bağlayan yolda yapılan kapsamlı çalışmalardan dolayı Belediye Başkanı Muzaffer Külcü’ye teşekkür eden Necmettin Uzun, yol çalışmalarının tamamlandığında sanayi esnafının daha geniş bir çalışma alanına kavuşacağını belirterek, Çorum esnafının her şeyin en iyisine layık olduğunu söyledi.

Son Güncelleme: 16.07.2016 10:25
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.