Akıl oyunlarında İskilip’e 7 ödül

Çorum Belediyesi ile İl Milli Eğitim Müdürlüğü arasında imzalanan protokol ile bu sene V. düzenlenen “Dahi Beyinler” Akıl Oyunları Yarışması Çorum Belediyesi Necip Fazıl Kısakürek Gençlik Merkezi’nde ödül töreni ile sonlandı.

15 Ocak 2017 Pazar 22:58
Akıl oyunlarında İskilip’e 7 ödül

Çorum Belediyesi ile İl Milli Eğitim Müdürlüğü arasında imzalanan protokol ile bu sene V. düzenlenen “Dahi Beyinler” Akıl Oyunları Yarışması Çorum Belediyesi Necip Fazıl Kısakürek Gençlik Merkezi’nde ödül töreni ile sonlandı.


İlk ve ortaokullar arasında, Reversi, Hedef-5, Koridor Yarışması ve Becerikli Yapılar kategorilerinde 39 okul ve 652 öğrencinin katılımıyla gerçekleşen yarışmalar NFK Gençlik Merkezi’nde gerçekleştirildi.


“Dahi Beyinler Akıl Oyunları” Yarışmasına Mangala, Reversi, Hedef-5, Koridor Yarışması ve Becerikli Yapılar kategorilerinde İskilip Ebuussuud Efendi İlkokulu ve Ortaokulu bir birincilik, üç ikincilik ve üç üçüncülük derecelerine sahip oldu.


Düzenlenen yarışmalarda İskilip Ebuussuud Efendi İlkokulu; Mangala Çorum ikinciliğini Gamze Nur Çukur, Beyza Barış ve İrem Kırkıcı, Reversi Yarışması Çorum üçüncüsü Salih Kılpelit, Hedef-5 Yarışması Çorum İkincisi Ahmet Can Divan, Koridor Yarışması Çorum İkincisi Emirhan Özer’in oldu.


Aynı yarışmada İskilip Ebuussuud Efendi Ortaokulu; Mangala Takımlar Çorum Birinciliği Fatma Nur Çukur, Emine Tosun, Münise Tosun alırken, Becerikli Yapılar Çorum Üçüncülüğünü Doğanay Kıratlı, Furkan Şair ve Kemal Calan’ın aldığı yarışmalarda Reversi yarışması Çorum Üçüncülüğü ise 8/B sınıfından Mustafa Sağır’ın oldu.


İskilip Ebuussuud Efendi İlkokulu Okul Müdürü Ahmet Bilen “Çocuklarımızın gelişimi için okullarımızda öğretimi için emek harcadığımız akademik başarının bu tür faaliyetler son derece önemlidir. Bu faaliyetler çocuklarımızın özbenlik gelişimine çok fayda sağlamaktadır. Bu nedenle okulumuzda bu tür ders dışı çalışmalara çok önem verilmektedir. Bu çalışmaların öğrencilerimizin akademik başarısına olumlu etki ettiği de gözlenmektedir. Okulumuzdaki ders dışı egzersiz çalışmalarında görev alan öğretmenlerimize ve öğrencilerimize teşekkür ederim.” dedi.


İskilip Ebuussuud Efendi Ortaokulu Müdürü Hasan Çatma ise; “Okulumuzda ders dışı egzersiz çalışmaları kapsamında öğretmenleri eşliğinde öğrencilerimizin emekleri boşa gitmediğini görüyoruz. Öğrencilerimiz ders haricinde gönüllü olarak katıldıkları faaliyetlerde Çorum’da dereceye girerek bizleri ve İskilip’i onurlandırdılar. Gösterdikleri başarılardan dolayı öğrenci ve öğretmenlerimizi tebrik ediyorum.” dedi.


Son Güncelleme: 15.01.2017 23:03
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.