Akkent seçim bürosu açıldı

AK Parti Teşkilat yöneticileri Akkant Mahallesi seçim bürosunun açılışını yaptı.

14 Mart 2017 Salı 11:40
 Akkent seçim bürosu açıldı


AK Parti Teşkilat yöneticileri Akkant Mahallesi seçim bürosunun açılışını yaptı.


AK Parti İl Başkanı Av. Mehmet Karadağ, Merkez İlçe Başkanı Erhan Akar ve teşkilat yöneticileri seçim bürosunun açılışının ardından mahalle sakinleri ile sohbet etti.


Karadağ, 16 Nisan’da sandıklardan ‘evet’  çıkacağına inançlarının tam olduğunu söyledi.


Öte yandan Karadağ başkanlığında haftalık AK Parti Yürütme Kurulu toplantısı yapıldı.



Karadağ, yaptığı açıklamada, şöyle dedi: “Cumhurbaşkanlığı sistemi tüm yetkiyi millete teslim edince feverana başladılar. Bunların itirazı sisteme değil, milletimizedir. Milletimiz ülkemiz üzerine oynanan oyunları görmektedir. Milletimiz, siyasi Liderimiz
Recep Tayyip Erdoğan’ın arkasındadır.

Bu sistemi milletimiz için istiyoruz. Türkiye darbelerin sancısını çekmesin, milletimiz müreffeh bir hayat sürsün diye istiyoruz. Ülkemiz üzerine oynanan oyunları bertaraf etmez için 16 Nisan akşamına kadar çalışmalarımıza devam edeceğiz. Türk milleti sıradan bir millet değil. Bunun farkında olan ülkeler Cumhurbaşkanlığı Sistemini engellemek adına her türlü engellemeyi yapmaktadır.”


Son Güncelleme: 14.03.2017 11:46
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.