Al-Ka, okul inşaatını 3 ay önce teslim etti

İl Özel İdaresi tarafından Gülabibey Mahallesi Kafkasevleri'ne yaptırılan ortaokul inşaatının...

03 Şubat 2015 Salı 12:11
 Al-Ka, okul inşaatını  3 ay önce teslim etti


İl Özel İdaresi tarafından Gülabibey Mahallesi Kafkasevleri'ne yaptırılan ortaokul inşaatının yüklenici firma Al-Ka İnşaat tarafından 10 ay gibi kısa sürede tamamlanarak teslim edildiği bildirildi.


Konuya ilişkin açıklama yapan Al-Ka İnşaat Yetkilisi Emre Yaşar, Çorum'da başta Buhara Kültür Merkezi olmak üzere Küçük Sanayi Sitesi’nde 162 işyeri, Traktörcüler Sitesi ve Tarım İl Müdürlüğü binasının yapım işlerini üstlenen firmalarının Kafkasevleri'nde ortaokul inşaatını  tamamlayarak, eserlerine yenilerini eklediğini söyledi.


Al-Ka İnşaat Yetkilisi Emre Yaşar,  Al-Ka İnşaat tarafından 2 Nisan 2014 tarihinde inşası başlayan ve 7 Mayıs 2015'de teslim edilmesi gereken ortaokul inşaatının öngörülen tarihten 3 ay önce bitirilerek, Özel İdare'ye teslim edildiğini, firmalarının inşaatı vaktinden önce teslim etmesinin yerli firmaların başarısını bir kez daha ortaya koyduğunu ifade etti


Al-Ka İnşaat Yetkilisi Emre Yaşar, tüm projelerinde yapım standartlarına uygun, planlı ve kaynaklarını etkin kullanan yerli bir şirket olduklarının altını çizdi. Şirket olarak ilkelerinin ve çalışma anlayışlarının kendilerini Çorum’da önemli projeleri yürüten, güvenilen bir şirket konumuna getirdiğine dikkat çeken Emre Yaşar, “Bu başarımızın arkasında; verilen taahhütlerimize sıkı sıkıya bağlı kalmak, işi aldıktan sonra işveren dahil tüm muhataplara karşı dürüst, açık ve şeffaf bir tutumla ilişkileri yürütmek, her ne pahasına olursa olsun kaliteli iş teslim etmek, kurulan ilişkileri güven ve dürüstlüğe dayalı olarak yürütmektir" dedi.





Son Güncelleme: 03.02.2015 12:13
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner165