Alaca Yatırımları Değerlendirildi

Alaca Belediye Başkanı Muhammet Esat Eyvaz ve Başkan Yardımcısı Yusuf Büküş, AK Parti Çorum Milletvekili ve TBMM İdare Amiri Salim Uslu’yu Türkiye Büyük Millet Meclisinde ziyaret ettiler.

29 Nisan 2016 Cuma 17:13
Alaca Yatırımları Değerlendirildi

Alaca Belediye Başkanı Muhammet Esat Eyvaz ve Başkan Yardımcısı Yusuf Büküş, AK Parti Çorum Milletvekili ve TBMM İdare Amiri Salim Uslu’yu Türkiye Büyük Millet Meclisinde ziyaret ettiler.

Yapılan açıklamaya göre, Yatırımlar ve projeler ile ilgili gelinen son aşamaların değerlendirildiği ziyarette Doğalgaz, Koçhisar Barajı Sulaması, İçmesuyu Su alma yapısı, İLBANK içmesuyu şehir şebekesi, İmam Hatip Lisesi kampüsü gibi konular da değerlendirildi.

Çalışmaları hakkında da Uslu’ya bilgiler veren Başkan Eyvaz, “Sizlerin desteği ile projelerimiz gerçekleşmeye devam ediyor. Doğalgaz şebeke çalışmalarımız ve Koçhisar sulama projemiz devam ediyor. İçme suyunun daha sağlıklı alımı için DSİ Proje çalışmasını yapıyor. Bugün ilgili Genel Müdür Yardımcısı ile görüşmemiz oldu. Koçhisar Barajı içmesuyu su alma yapısında iyileştirilme yapılacak. Yakın bir süreçte yapılması planlanıyor. İmam Hatip Lisesi Kampüs projemiz hazırlanıyor. Şehir içi içmesuyu şebekemizin ihalesi de önümüzdeki günlerde ilana çıkıyor. Çevre ve Şehircilik Bakanlığımızdan 65 Konteynır için onayımız da çıktı. Teşekkür ederiz” dedi.

Hükümet Konağı Merkez’e Yapılacak


Hizmet etmeye devam ettiklerini belirten Uslu, “Koordineli ve ekip çalışması ile güzel hizmetlere hep birlikte imza atmaya devam ediyoruz. Alaca ilçemizde birçok projemizi gerçekleştirdik. Yenilerini de yapmaya devam ediyoruz. Hükümet Konağı için tespit edilen yerin vatandaşlarımızın ulaşımını güçleştireceği için mevcut yerinde, şehir merkezine ilçemize yakışır mimaride yapımı için kamulaştırma çalışmamız devam ediyor.


Alaca İlçemize Yakışan İHL Kampüsü Kazandırıyoruz


İmam Hatip Lisesi için yapılan arsa çalışmalarımızın tamamlanmasıyla Mimari Proje için çalışmalar hızlı bir şekilde tamamlanmıştı. Zemin + 2 Kat olarak planlanan okulumuz için güzel bir mimaride karar kılındı. Proje sürecinin tamamlanmasıyla okulumuzun yapımı için ihale ilanına çıkacağız” dedi.


Uslu ayrıca Alaca Belediyesinin Türkiye Belediyeler Birliğinden talep ettiği Kamyon ile ilgili kurum yetkilileri ile görüşerek sürecin hızlandırılmasını talep etti. 







Son Güncelleme: 29.04.2016 17:18
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.