Alaca’da brifing aldı

Vali Ahmet Kara, ilçe ziyaretlerine Dodurga, Oğuzlar ve Sungurlu’dan sonra Alaca’dan devam etti.

18 Kasım 2014 Salı 23:57
 Alaca’da brifing aldı


Vali Ahmet Kara, ilçe ziyaretlerine Dodurga, Oğuzlar ve Sungurlu’dan sonra Alaca’dan devam etti. 

Vali Ahmet Kara Alaca’ya gerçekleştirdiği ziyarette, Jandarma Kıd. Albay Ahmet Çelik, İl Emniyet Müdürü Salih Erkan Tarancı, İl Kültür ve Turizm Müdürü Ali Özüdoğru, Tarım İl Müdürü Erkan Elfaz Ermiş, Sosyal Politikalar İl Müdürü Ali Dinçer ve bazı daire amirleri bulundu. 

Alaca ziyareti kapsamında Vali Ahmet Kara ilk olarak Alaca Kaymakamı Ramazan Kurtyemez’i ziyaret etti. Ziyaret öncesi Kaymakamlık bünyesindeki Nüfus Müdürlüğü’nü gezen Vali Ahmet Kara çalışmalar hakkında bilgi aldı. Kaymakam Ramazan Kurtyemez’in makamına gerçekleştirilen ziyarette, Kaymakam Kurtyemez Alaca hakkında Vali Ahmet Kara’ya brifing verdi. Yapılan brifingin ardından, Vali Ahmet Kara, bütün Türkiye genelinde anaokulu eğitimini arttırmak için Milli Eğitim Bakanlığı tarafından kapsamlı bir çalışma yürütüldüğünü ve anaokulu eğitimi konusunda da gerek il gerekse ilçe milli eğitim müdürlüklerinin açabildikleri kadar anaokulu açması gerektiğini dile getirdi. Beşikten mezara kadar eğitimin şart olduğunu belirten Vali Ahmet Kara, Halk Eğitim Müdürlüğü bünyesinde Alaca’da 4.248 kursiyere mesleki kurslar verildiğini ve bu rakamın büyük bir başarı olduğunu ifade etti. Alaca’nın bir tarım kenti olması münasebetiyle Tarım İl Müdürlüğü ve Halk Eğitim Müdürlüğü tarafından Alacalılara tarımsal alanda mesleki kurslar verilmesini ve açılan kurs sayısının artması gerektiğine değinen Kara, Kaymakam Ramazan Kurtyemez’den Halk Eğitim Müdürlüğünün denetlenmesini istedi. 

Kara, Kaymakamlık ziyareti ardından Alaca’da Belediye Başkanı Muhammet Eyvaz’ı makamında ziyaret etti. 

Alaca Belediye Başkanı Muhammet Eyvaz, kendisine yapılan ziyaretten dolayı memnuniyetini dile getirerek belediye çalışmaları hakkında Vali Kara’ya brifing verdi. 

Vali Kara, Alaca İlçesinde Ziraat Odası Başkanı İlhan Yılmaz’la Alaca Gıda, Tarım ve Hayvancılık İlçe Müdür Vekili Cumhur Atalık’la, Alaca ilçe Jandarma Komutanı Üsteğmen Kurtuluş Doruk’la ve Alaca’da Emniyet Müdür Vekili ve Emniyet Amiri Mustafa Var ile görüşerek çalışmaları hakkında bilgi aldı. 

Daha sonra Vali Kara, Can Tarım Zirai İlaç Bayi sahibi Selahattin Yıldırım’ın Kurmuş Olduğu kaz çiftliğini ziyaret etti.



Son Güncelleme: 19.11.2014 11:12
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.