Alaca’da yeni otobüs durakları yapıldı

Alaca Belediyesi, toplu taşımada ulaşımın daha rahat sağlanması adına şehrin çeşitli noktalarında ihtiyaç duyulan alanlara yeni otobüs durakları yaptı.

24 Mayıs 2016 Salı 11:57
 Alaca’da yeni otobüs durakları yapıldı


Alaca Belediyesi, toplu taşımada ulaşımın daha rahat sağlanması adına şehrin çeşitli noktalarında ihtiyaç duyulan alanlara yeni otobüs durakları yaptı.

Yapılan açıklamaya göre, Yeni yapılan uygulamada otobüs duraklarının bulunduğu noktalara araç park etmek ise yasaklandı.


Alaca Belediyesi Otobüs İşletme Müdürlüğü’nden Aydemir Özcan konuyla ilgili bir açıklama yaptı.


Özcan, yaptığı açıklamada şehrin iç hatlarında ihtiyaç duyulan noktalara otobüs durakları yapıldığını, ilçe içerisindeki toplu taşıma görevini sürdüren belediye otobüslerinin, bundan sonraki süreçte her noktada yolcu indiremeyeceğini belirtti.

Özcan, açıklamasına şu şekilde devam etti: “Belediye ekipleri tarafından şehrin ihtiyaç duyulan noktalarına otobüs durakları yerleştirildi. Otobüsler artık yolcu alma ve indirme işlemlerini sadece duraklarda gerçeleştirecek. Yaptığımız bu uygulamada vatandaşın daha rahat hizmet alabilmesini ön planda tuttuk. Daha önce otobüsler her noktada yolcu alabiliyordu. Bu durumda trafikte çeşitli aksamalara ve tehlikelere yol açıyordu. Yeni yapılan duraklar ile trafikteki aksamaların önüne geçmeyi hedefledik. Durakların 5 metre sağına ve 5 metre soluna araç parketmek yasaktır. Aksi halde trafik ekipleri tarafından gerekli cezai işlem uygulanacaktır. Vatandaşlarımızın problem yaşamamaları için araçlarını otobüs duraklarına park etmemelirini rica ederiz.”


Son Güncelleme: 24.05.2016 12:02
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.