Alaca’ya, 75 dönüm park

Alaca Belediyesi, 75 dönümlük bir arazi üzerine Maraşlı bölgesine yeni park yapıyor.

11 Kasım 2014 Salı 10:59
 Alaca’ya, 75 dönüm park


Alaca Belediyesi, 75 dönümlük bir arazi üzerine Maraşlı bölgesine yeni park yapıyor. Sosyal belediyecilik alanında önemli çalışmalara imza atan ve ilçenin gelişip güzelleşmesi konusunda çaba harcayan Alaca Belediyesi, 75 dönümlük bir arazi üzerine güzel ve modern bir park inşa ediyor. İçerisinde birçok faaliyetin yapılabileceği büyük bir alanda inşa edilecek olan yeni park, ağaçlandırma alanları, dinlenme yerleri, oturma grupları, yürüyüş yollarıyla ve sportif sahalarıyla önemli bir merkez haline gelecek. Birçok detayının önemle düşünüldüğü yeni park, ilçenin sosyal alanda daha da gelişmesini sağlayacak. Yeni parkın, peyzaj projesi kapsamında çalışmaları başladı ve hızlı bir şekilde devam ediyor.


‘SOSYAL BELEDİYECİLİĞİN GEREĞİNİ YAPIYORUZ’


Konuyla ilgili açıklamalarda bulunan Belediye Başkanı Muhammet Eyvaz, yapımına başlanan ve hızlı bir şekilde devam edilen parkın ilçenin sosyal alanda gelişmesine önemli katkı sağlayacağını belirtti. Göreve geldikleri günden itibaren Alaca'nın daha modern ve gelişen bir ilçe olması için büyük bir çaba gösterdiklerini söyleyen Başkan Muhammet Eyvaz, "Göreve geldiğimiz günden itibaren Alaca'nın sosyal ve sportif alanlarına ciddi önemler verdik. Verdiğimiz bu önemi de gerek birbirinden güzel parkları, gerekse sportif sahaları yenileyerek ve yenilerini yaparak gösterdik. Bugün, ilçemiz için büyük öneme sahip olduğunu düşündüğüm yeni bir parkımızın çalışmalarına başladık. Maraşlı Parkımız, ilçe halkımıza gerek sportif, gerekse diğer aktivitelerde kullanabileceği bir alan oluşturacak. 75 dönümlük arazi üzerine yapılacak olan parkımızda yeşil alanları, sportif alanlar, mesire alanları, yürüyüş yolları, oturma grupları, oyun alanlarıyla ilçe halkımıza önemli bir hizmet vermiş olacak ve Alaca'mıza önemli bir parkı daha kavuşturmuş olacağız" şeklinde konuştu.




Son Güncelleme: 11.11.2014 11:05
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.