Alaybey esnafı geleneği bozmadı

Alaybey Sokak’ta Kutlu Doğum Haftası nedeniyle bugün lokma tatlısı ve gül dağıtıldı.

18 Nisan 2014 Cuma 16:38
 Alaybey esnafı geleneği bozmadı


Alaybey Sokak’ta Kutlu Doğum Haftası nedeniyle bugün lokma tatlısı ve gül dağıtıldı.

Alaybey Sokak esnafının organize ettiği program, Cuma namazının ardından Alaybey Meydanı’nda gerçekleşti.

Müftü Mehmet Aşık’ın da katıldığı Kutlu Doğum Haftası etkinliğine vatandaşlar büyük ilgi gösterdi.

İmam Hatip Lisesi 4. sınıf öğrencisi ve Türkiye birincisi Hafız İsmail Yumayak’ın Kuran’ı Kerim tilavetinin ardından Karakeçili Camii emekli İmam Hatibi Fikrettin Çıplak dua etti.

İmam Hatip Lisesi İlahi Grubu’nun mini bir konser verdiği etkinliğe katılanlara Karakeçili Camii İmam Hatibi Halil İbrahim Akman tarafından gül hediye edildi.

Alaybey Sokak esnafı tarafından geleneksel olarak düzenlenen etkinliğin bu yıl 6. kez gerçekleştiğini anlatan tertip heyeti üyeleri, amaçlarının Kutlu Doğum coşkusuna ortak olmak olduğunu dile getirdiler.

Peygamber sevgisi ile kutlanan Kutlu Doğum Haftası geleneğini geleceğe taşımayı hedeflediklerini anlatan tertip heyeti üyeleri, tüm Çorum halkı ve İslâm âleminin Kutlu Doğum Haftası’nı tebrik ettiler.






Son Güncelleme: 18.04.2014 16:49
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.