Alkan'dan Cazgır A.Ş'ye teşekkür

Hitit Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Reha Metin Alkan, Alaca Avni Çelik Meslek Yüksekokulu Müdürü Doç. Dr. Sinan Çalışkan ile birlikte Cazgır A.Ş Yönetim Kurulu Başkanı Orhan Cazgır’ı ziyaret etti.

23 Eylül 2016 Cuma 16:14
Alkan'dan Cazgır A.Ş'ye teşekkür

Hitit Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Reha Metin Alkan, Alaca Avni Çelik Meslek Yüksekokulu Müdürü Doç. Dr. Sinan Çalışkan ile birlikte Cazgır A.Ş Yönetim Kurulu Başkanı Orhan Cazgır’ı ziyaret etti.

Üniversite olarak oluşturulması zor bir süreç olan üniversite-sanayi işbirliğini ve öğrencilerimizin mezun olmadan iş hayatına hazırlanmaları için teorik eğitimlerinin beraberinde yerinde eğitim almalarına da büyük önem verdiklerini ifade eden Rektör Alkan, dünya ölçeğinde iş yapan Cazgır A.Ş’nin Alaca Avni Çelik Meslek Yüksekokulu Kaynak Teknolojisi Programı’ndan mezun olan öğrencilerimizi istihdam etmesinin Üniversitemiz ve Çorum için çok önemli olduğunun altını çizerek atılan bu adımların üniversite açısından istihdama ek olarak üniversite-sanayi-sektör işbirliğinin de somut örneklerinden birisi olduğunu vurguladı.

Cumhurbaşkanımızın her ilde bir üniversite kurarken, üniversitelerin bulundukları bölgeye her anlamda katkı sağlamaların önemine değindiğini belirten Rektör  Alkan, üniversitenin de bulunduğu topluma yarar sağlama düşüncesiyle hareket ettiğini vurguladı. 

Sahip olduğu ileri teknolojiyle dünya kalitesi standartlarında hizmet veren Cazgır A.Ş’nin ilimiz sanayisinin dünya pazarına tanıtılmasında da önemli bir işleve sahip olduğunu dile getiren Rektör Alkan, vermiş olduğu desteklerden dolayı Yönetim Kurulu Başkanı Orhan Cazgır’a teşekkür ederek şahsında tüm Cazgır A.Ş çalışanlarına başarılar diledi. 

Ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getiren Cazgır A.Ş Yönetim Kurulu Başkanı Orhan Cazgır da kapılarının her zaman HİTÜ’ye açık olduğunu ifade ederek bölgemize, ülkemize büyük katkılar sağlayacak olan gençlerimizin yetiştirilmesinde her türlü desteği vermeye hazır olduklarını belirtti.

 


Son Güncelleme: 23.09.2016 16:21
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.