Alperenler davalarına sahip çıktı

Çorum Alperenlerinden genel başkana destek

22 Temmuz 2014 Salı 14:18
Alperenler davalarına sahip çıktı

Çorum Alperen Ocakları İl Başkanı Fatih Yücel ile yönetim kurulu üyeleri Alperen Ocakları Genel Başkanı Serkan Tüzün’ü genel merkezde ziyaret ederek destek verdi.


Alperen Ocakları Genel Başkanı Serkan Tüzün, Çorum Alperen Ocakları il Başkanı Fatih Yücel ile ocak ve yöneticilerine desteklerinden dolayı teşekkür etti.


Yaptıkları basın açıklamasından sonra gelişen olaylar ve atılan iftiralara tepki gösteren  Tüzün, “Halen genel başkanlık görevimi yürütüyorum ve görevimin başındayım. Basın açıklamasının ardından Serkan Tüzün, ‘AKP genel merkezindeki falanca kişilerle görüştü’ gibi iftiralarda bulunanlar  bunu ispatlamazlarsa şeref yoksunu müfteridirler. Basın açıklaması, herhangi bir adaya destek amacıyla değil, yanlış bir adaya verilen desteğe karşı tepki amaçlı yapılmıştır. Sonuç olarak hiçbir aday Alperenler’i temsil etmemektedir. Bizi temsil etmeyen, inanmadığımız bir davayı savunan kimsenin de arkasından yürümeyiz. Bu sebeple bizler Alperenler olarak, cumhurbaşkanlığı sürecinde tarafsız kalınması gerektiğini savunuyoruz’’ dedi.


Son Güncelleme: 22.07.2014 14:33
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.