Altın kemer turnuvasına katılacaklar

Bahar Gençlik ve Spor Kulübü sporcuları Sivas’ta yapılacak olan altın kemer turnuvasına katılıyor.

25 Ağustos 2017 Cuma 11:28
 Altın kemer turnuvasına katılacaklar


16-28 Ağustos 2017 tarihlerinde Sivas’ta yapılacak olan Muay Thai Altın Kemer müsabakalarında Çorum’u temsilen katılacak Bahar Spor Kulübü sporcuları 28 kilo bayanlar Elisa Keltepe 48 kilo yıldız bayanlar da Gülselin Celep yarışmaya katılırken erkekler miniklerde 30 kilo da Ozan Özdemir 33 kiloda Demir Işıtır 36 kiloda Baran Kuzu artı 47 kiloda Ege Zerin karılırken üst gençlerde artı 67 kiloda Eren Zobar katılacak.

Diğer yanda 26 Ağustos 2017 saat akşam 21.00’de Kanal 58’de yayınlanacak olan altın kemer profesyonel müsabakada  Çorum’u temsilen profesyonel sporcu Kevin  Mardani Çorum ASSAM SGDD adına katılacak.  Kanal 58’de canlı yayınlanacak olan müsabakaların sunuculuğunu ise Çorumlu antrenör ve sunucu Hasan Çalışkan yapacak. 


Hasan Çalışkan, “İnanıyorum ki sporcularımız çorumu en güzel şekilde temsil edecektir. Sporcularımıza güvenim tamdır Sporcularımız madalyalarla ve kemerlerle dönecekler.  Çorumlu sporcu Kevin Mardani’yi desteklemelerinizi bekliyor ve Çorumlu hemşerililerimizi Kanal 58 ekranlarına davet ediyorum” dedi. 



Son Güncelleme: 25.08.2017 11:31
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.