Altınoğlu Camii'nin tuvaletleri yenilendi

Sungurlu Belediyesi tarafından Altınoğlu Camii'nin tuvaletleri yenilendi.

17 Eylül 2014 Çarşamba 15:24
 Altınoğlu Camii'nin tuvaletleri yenilendi


Sungurlu Belediyesi tarafından Altınoğlu Camii'nin tuvaletleri yenilendi. 

Eski ve bakımsız olan cami tuvaletleri belediye Fen İşleri Müdürlüğü ekipleri tarafından yenilenerek daha kullanışlı hale getirildi. Tuvaletler yapılırken engelliler içinde özel tuvalet ile camii cemaatiyle birlikte yerli, yabancı herkese hitap edecek şekilde restore edildi.

Sungurlu Belediye Başkanı Abdulkadir Şahiner, “Temel ihtiyaçların giderildiği bu yapılar genellikle ilçe merkezlerinde bulunuyor, bu bakımdan modern, sağlıklı ve temiz olmaları lazım. Belediye olarak tuvaletlerin bakımsız ve yetersiz olduğunu tespit edip harekete geçtik. Eski tuvaletler yenilendi. Bizler Belediye olarak sorumluluklarımızı biliyor ve o doğrultuda çalışıyoruz. Vatandaşlarımızdan da bizlere yardımcı olmalarını istiyoruz. Zira yapmak bizden korumak hemşerilerimizdendir" ifadelerini kullandı.





İHA

Son Güncelleme: 17.09.2014 15:26
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
Avatar
Vatandaş 2014-09-18 09:41:16

Belediye Başkanımız çalışıyor.Kendilerine Teşekkürler Saygılar...

banner165