‘Ankara’ya mekik dokuyoruz’

Belediye Başkanı Recep Çatma bu haftaki Cuma Namazı’nı Kadir Efendi Camii’nde kıldı.

17 Ocak 2015 Cumartesi 10:32
 ‘Ankara’ya mekik dokuyoruz’


Belediye Başkanı Recep Çatma bu haftaki Cuma Namazı’nı Kadir Efendi Camii’nde kıldı. Her hafta olduğu gibi bu hafta da cami çıkışı vatandaşlarla bir araya gelen başkan Çatma, mahalleli ile istişarede bulunarak sorunlarını dinledi.


2015 yılı bütçesine aldırılan devlet yatırımlarından bahseden Çatma, belediye başkanı olduğu günden bu yana İskilip-Ankara arasında adeta mekik dokuduklarını ifade etti. İskilip’e kazandırılacak yatırımların 1-2 ayda bitirilebilecek işler olmadığını anlatan Çatma, çalışmaların meyvesinin önümüzdeki 1,5 yıl içerisinde alınmaya başlayacağını söyledi. 


Mahalle sakinleri ise, Başkan Çatma’nın her hafta farklı bir camide namaz kılarak mahalle halkı ile bu sayede istişarelerde bulunduğunu bildiklerini ve bu haftada kendisini mahallelerinin camilerinde görmekten büyük mutluluk duyduklarını ifade ettiler. Başkan Çatma’nın geleneği bozmadığını kaydettiler.


Karşılarında halkın içinde bir Belediye Başkanı görmelerinin sorunlarını iletmeleri açısından büyük kolaylık sağladığını da aktaran vatandaşlar,  Başkan Çatma’ya bu davranışından dolayı ayrı ayrı teşekkür ettiler.





Son Güncelleme: 17.01.2015 11:29
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner165