Apraş ailesine taziye ziyareti

Milletvekili Kurt, Duru'nun ailesine taziye dileklerini iletti

07 Kasım 2017 Salı 10:26
Apraş ailesine taziye ziyareti

AK Parti Çorum Milletvekili Sağlık, Aile, Çalışma ve Sosyal İşler Komisyonu ve Parlementolararası Birlik Türk Grubu Üyesi Lütfiye İlksen Ceritoğlu Kurt, 11 yaşında yakalandığı lenfoma kanserine yenik düşerek, vefatı ile Çorum’u derinden üzen Ayşe Duru Apraş’ın ailesini ziyaret etti.

Duru’nun ailesinin üzüntülerine ortak olan Ceritoğlu, annesi Arzu Apraş’a başsağlığı dileyerek, ailesine, yakınları ve sevenlerine sabır dileğinde bulundu.

Duru’nun ölümünden duyduğu üzüntüyü dile getiren Ceritoğlu, “Duru kızımız hastane odasında hem hastalığı ile mücadele verirken, aynı zamanda yaşamak adına hayatla olan bağlantısını hiçbir zaman koparmadı. O tedavi gördüğü hastane odasında marifetli elleri ile yaptığı süsler ve hediyelik eşyalar bunun bir göstergesiydi.” dedi.

Bu acılı günlerinde kendilerini yalnız bırakmadığı için Milletvekili Ceritoğlu’na teşekkür eden Arzu Apraş, “Allah kimseye böyle evlat acısı yaşatmasın, dayanması çok zor bir durum. Siz dostların verdiği manevi destek ile bu zorlu günleri atlatmaya çalışıyoruz” dedi.

Son Güncelleme: 07.11.2017 11:01
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
Avatar
Ali veli 2017-11-07 13:39:07

Sayın vekil Keşke merhum duru kızımızın annesi ile fotoğraf çekinmeseydiniz. Şık olmamış orası cenaze evi ve o annenin canı yanıyor.