Aras'ı destekleyeceklerini açıkladılar

Milliyetçi Hareket Partisi ilçe başkanları 11 Haziran Pazar günü yapılacak MHP İl Başkanlığı kongresinde mevcut başkan Mehmet Akif Aras'ı destekleyeceklerini açıkladı.

09 Haziran 2017 Cuma 08:20
Aras'ı destekleyeceklerini açıkladılar

Milliyetçi Hareket Partisi ilçe başkanları 11 Haziran Pazar günü yapılacak MHP İl Başkanlığı kongresinde mevcut başkan Mehmet Akif Aras'ı destekleyeceklerini açıkladı.


MHP'nin 14 ilçe başkanı parti binasında düzenledikleri basın toplantısı ile hafta sonu yapılacak kongrede İl Başkanı Mehmet Akif Aras'ın yanında olduklarını ve desteklemeye devam edeceklerini açıkladı.


14 ilçe başkanı adına bir açıklama yapan MHP Merkez İlçe Başkanı Ertuğrul Onan, "Bu hafta sonunda yapılacak il kongremizde geçtiğimiz yıl genel başkanımız Devlet Bahçeli'nin takdiriyle görev alan ve günümüze kadar bu görevi yürüten ilimizde liderimizi temsil eden il başkanımız ve yönetimimizle devam etmek istiyoruz." dedi.


'HAKK'IN YOLUNDA MİLLETİN
YANINDA OLMAYA DEVAM EDECEĞİZ'


Teşkilat bütünlüğünü sağlamak ve sürdürmek, Milliyetçi-Ülkücü hareketin tek vücut olduğunu göstermek için, lider ve genel merkezle uyum içerisinde çalışmaya devam etmek için ve istikrarlı bir yönetim anlayışını sürdürmek için ilçe başkanları olarak mevcut il başkanı Mehmet Akif Aras ve yönetimi ile devam etme kararı aldıklarını belirten Onan, "Partimiz demokratik süreçleri tek tek aşarak, taze kan takviyesi yaparak ve yenilenmeyi sağlayarak ülkemizin kaderine yön verecektir. Liderinin emrinde Hakk'ın yolunda milletin yanında olmaya devam edeceğiz. Vatanımızın her hanesine ulaşarak, her insanı ile buluşarak ve herkesi eşit görerek tavizsiz yürüyüşümüzü sürdüreceğiz. Milliyetçi Hareket Partisi'nin 48 yıllık birikimi, asırları aşan fikriyatı, vatan ve millet sevgisiyle yoğrulmuş siyasi yapısı iktidar olmaya ve Türkiye'nin kötü talihini değiştirmeye yetecektir." diye konuştu

18 Mart 2018 tarihinde yapılacak 12.Olağan Büyük Kurultay sürecinin 9 Ekim'de başladığını belirten Onan, Çorum'da ilçe kongrelerinin Bayat ile başladığını söyledi.

'HESAP YAPAN ÇEVRELER GERİ ÇEKİLMEDİ'


Hafta sonu yapılacak il kongresi ile MHP'nin kurultay sürecinin tamamlamış olacağını ifade eden Onan, parti üzerinde hesap yapanların geri çekilmediğini belirterek, "Milliyetçi Hareket Partisi 1 Kasım 2015'den sonra çok şiddetli ve benzerlerine çok az rastlanmış kara bir dönem yaşamıştır. Partimizi boyunduruk altına almak, önünü kesmek için olağanüstü operasyon süreci aylara sürdürülmüştür. Camiamız, kendi siyasi tarihinde ki gibi bir kez daha kenetlenmiş, yeniden toparlanmış ve bu badireyi dirayeti ve kararlılığı ile atlatmayı bilmiştir. Partimiz üzerinde hesap yapan çevreler geri çekilmiş değildir ve buldukları ilk fırsatta partimize aynı şansı deneyeceklerdir. Bu nedenle ilçe kongrelerimiz süreçlerinde Milliyetçi-Ülkücü hareketin haysiyet ve hassasiyetlerini taşımaya özen gösterdik." dedi.

Kongre süreçlerinde FETÖ ve diğer suç örgütleriyle irtibatı olanları partiden ayıkladıklarını dile getiren Onan, 48 yıllık mirasa sahip çıktıklarını ifade ederek; "Liderimizin yanında dimdik durduk. İlçe kongrelerimizi azim ve heyecanla tamamladık. Şüphe yok ki ilçe kongrelerimizde teşkilat mensuplarımızın ortaya koyduğu dayanışma, MHP'nin emin adımlarla ilerleyişine katkıda bulunacaktır." dedi.

www.corumhakimiyet.net


 

Son Güncelleme: 09.06.2017 09:03
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner165