Arıcılar hibe fırsatını kaçırmamalı

Çorum Bal Üreticileri Birliği Başkanı Erdal Odabaş, Türkiye Kırsal Kalkınmayı Destekleme Kurumu...

22 Aralık 2014 Pazartesi 17:22
 Arıcılar hibe fırsatını kaçırmamalı


Çorum Bal Üreticileri Birliği Başkanı Erdal Odabaş, Türkiye Kırsal Kalkınmayı Destekleme Kurumu Çorum Şubesi’nde IPARD hibe programı ile ilgili bir toplantı yapılacağını, toplantının 24 Aralık Çarşamba günü saat 15.30’da Çevre Yolu PTT Başmüdürlüğü binası üstünde başlayacağını bildirdi.


Odabaş, yaptığı açıklamada şöyle dedi: “Bu hibe programı 1. Ipard programının son çağrısı olacağından bütün arıcılarımızın,arıcılığa başlayacak olan hemşerilerimizin mutlaka toplantıya  katılarak kurum yetkililerince yapılacak açıklamaları dinlemeleri gerekir. 15.000 TL den başlayıp 375.000 TL ye kadar uzanan hibe kredinin söz konusu olduğu  böyle bir destekleme paketinin varlığı arıcılarımız için bir şanstır.


Bu hibe programından faydalanmak için halihazırda arıcı olmak da şart da değil. Arıcılığa başlamak içinde programdan faydalanmak mümkün.İşletmesini büyütmek ve geliştirmek  isteyen arıcılarımızın yanı sıra arıcılığa yeni başlayacak  olan herkesin faydalanabildiği böylesi  bir fırsat kaçırılmamalıdır.Bu toplantı Bal Üreticileri Birliği üyelerine özel bir toplantı olmayıp tüm arıcılarımıza ve arıcılığa yeni başlayacak müteşebbislere de hitap eden bir bilgilendirme toplantısıdır.


2.IPARD programının neleri hangi şartlarda kapsayacağı bilinmediğinden  1.IPARD  paketinin bu son çağrısı mutlaka değerlendirilmeli  fırsat kaçırılmamalıdır.” dedi.





Son Güncelleme: 22.12.2014 17:27
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner165