Art arda ayrılık açıklamaları geliyor

İnsani Değerler Platformu'ndan art arda ayrılık açıklamaları geliyor

09 Ekim 2017 Pazartesi 14:04
Art arda ayrılık açıklamaları geliyor

Sağlık-Sen'in ardından TOÇ Bir Sen de İnsani Değerler Platformu'ndan ayrılık kararı aldığını açıkladı.

İnsani Değerler Platformu'nun kamuoyuna yaptığı açıklamanın ardından Sağlık Sen Çorum Şubesi platformdan ayrıldığını bildirmişti. 

Sağlık Sen'in açıklamasının üzerinden dakikalar geçmedi ki, TOÇ Bir Sen de platformdan ayrıldığını açıklamadı. 

İnsani Değerler Platformu yaptığı yazılı açıklamada, Başbakan Binali Yıldırım'ın Çorum ziyaretinde STK'larla yaptığı toplantıya platformun davet edilmediğini bildirmiş, bunu da kamuoyunun takdirine bırakmıştı. Platform ayrıca Tavukluk'ta yapımı süren İmam Hatip Ortaokulu'nun Spor Toto destekli olmasını eleştirmişti. 

Platformun açıklamasının ardından ilk ayrılık açıklaması Platform üyesi Sağlık Sen Çorum Şubesi'nden gelmişti. Sağlık Sen platformdan ayrıldığını bildiren açıklamanın üzerinden dakikalar geçmişti ki, Toç Bir Sen de ayrılık kararı aldığını açıkladı. 

Bir ayrılık kararı da Memur Sen'e bağlı Bayındır Memur Sen ile Kültür Memur-Sen ve İHL Kamu Derneği Başkanı Mehmet Bayrak'tan geldi. 





Son Güncelleme: 09.10.2017 15:23
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
Avatar
Ali sağlam 2017-10-09 20:12:58

Platform birşey söyledide birilerine mi dokundu. Ayrılanlar zaten gelmiyorlardı. Ayrıca stk lar ve adı platform vs ne olursa bu gibi yapılar partilerin arka bahçeleri olmamalıdır. Yapılan yanlışlıkları eleştiremeyenlere stk denmez.