Asansör güvenliği anlatıldı

Bilim, Sanayi ve Teknoloji Müdürlüğü, 10-16 Ekim Ürün Güvenliği Haftası etkinlikleri kapsamında‘Asansör Bilgilendirme Toplantısı’ konulu seminer düzenledi.

12 Ekim 2016 Çarşamba 09:39
 Asansör güvenliği anlatıldı


Bilim, Sanayi ve Teknoloji Müdürlüğü, 10-16 Ekim Ürün Güvenliği Haftası etkinlikleri kapsamında‘Asansör Bilgilendirme Toplantısı’ konulu seminer düzenledi.


Dün Turgut Özal Konferans Salonu’nda gerçekleşen programa Bilim, Sanayi ve Teknoloji Müdürü Murat Ocak ve asansör firmalarının temsilcileri katıldı.


Saygı duruşunda bulunulması ve İstiklal Marşı’nın okunmasıyla başlayan programda Bilim, Sanayi ve Teknoloji Müdürü Murat Ocak bir konuşma yaptı.


Ocak, Ürün Güvenliği Haftasında vatandaşları bilgilendirdiklerini belirterek, “Vatandaşlarımızın güvenli ürünleri kullanması, bu ürünleri tercih etmesi ve güvensiz ürünler konusunda farkındalığa sahip olması ise en az yapılan denetimler kadar etkili ve önemlidir. Bu gerekçeyle hem piyasaya arz edilen ürünleri kullanan vatandaşlarımız hem de üreticilerimizi daha yakından bilgilendirebilmek için her yıl Ürün Güvenliği Haftasını toplumun tüm kesimleri için bilgilendirme ve bilinçlendirme faaliyetlerine ayırıyoruz. Düzenlenen faaliyetlerle ürün güvenliği konusunda halkımızla farkındalık ve bilinç oluşturmaya çalışıyoruz” dedi.


Ocak’ın konuşmasının ardından Bilim, Sanayi ve Teknoloji Müdürlüğü’nden Asansör PGD Denetçisi Yaşar Bolat ve AYK Genel Müdürü Mustafa Tutsak katılımcılara sunum şeklinde bilgiler aktardı.



 

Son Güncelleme: 12.10.2016 09:42
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.