Asansörcüler dernek açtı

Çorum Asansörcüler ve İş Adamları Yardımlaşma ve Dayanışma Derneği, düzenlenen törenle hizmete açıldı.

22 Aralık 2015 Salı 16:43
Asansörcüler dernek açtı

 Çorum Asansörcüler ve İş Adamları Yardımlaşma ve Dayanışma Derneği, düzenlenen törenle hizmete açıldı.

Gazi Caddesi Mahmut Akaydın İş Merkezi 3.katta hizmete giren derneğin açılış törenine Çorum Asansörcüler ve İş Adamları Yardımlaşma ve Dayanışma Derneği Başkanı Şakir Yıldırım ile Yönetim Kurulu Üyelerinin yanı sıra çok sayıda davetli katıldı.


Açılışta konuşma yapan Dernek Başkanı Şakir Yıldırım, derneğin amacının üreticiler, uygulayıcılar ve kullanıcılar nezdinde asansör sektörünün saygınlığını yaygınlaştırmak olduğunu belirtti.


“Dernek, üyeler arasındaki sosyal, kültürel etkileşimin ve dayanışmanın aktarılmasını ve geliştirilmesini sağlamak amacı ile kurulmuştur” diyen Yıldırım, konuşmasında şunları söyledi, “Dernek tüm asansör sanayicileri ve iş adamlarını toplayarak asansör sektörünün mesleki teknik ahlaki ve anlamda gelişmesine yardımcı olmaktır. Gerek üreticiler gerekse uygulayıcılar ve kullanıcılar nezdinde asansör sektörünün saygınlığını geliştirmek ve yaymaktır. Asansör sektöründe çağdaş yönetim kalitesi anlayışının etkinlik kazanması ve sektör içinde yaygınlaşması kalite bilincinin yerleşmesi, dünya çapında bir kalite düzeyine ulaşılması üyelerin rekabet güçlerini artırması için uygun ortamlar yaratmak gerekli teknik destek ve koordinasyonu sağlamak bu konulardaki girişimlere destek olmaktır. Yurt genelinde mesleki, maddi ve manevi anlamda ihtiyaç duydukları destekleri sağlamaktır. Sektör çalışanlarının birbirleri ve üçüncü şahıslar kurum ve kuruluşlar arasındaki sorunların giderilmesi için kanunlar çerçevesinde çözümler geliştirmektir. Üyeleri arasındaki sosyal ve kültürel etkileşimin ve dayanışmanın aktarılmasını ve geliştirilmesini sağlamak amacı ile kurulmuştur.”


İlkay Başaran, Mehmet Kaya, Murat Demir, Kazım Uçar’ın yönetimde yer aldığı derneğin açılış töreni, davetlilere yapılan ikramlarla sona erdi.

 





 

Son Güncelleme: 22.12.2015 16:46
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.