ASAYİŞ OLAYLARI

Çorum’da polis ve jandarma sorumluluk alanında ...

29 Ağustos 2015 Cumartesi 13:28
ASAYİŞ OLAYLARI


Çorum’da polis ve jandarma sorumluluk alanında meydana gelen bazı asayiş olayları

Başına kiremit düştü

Dodurga Yeniköy’de başına kiremit düşen bir kadın yaralanarak hastaneye kaldırıldı.

F.Ş. isimli 65 yaşındaki kadın, evinin bahçesinde çamaşır topladığı sırada, çatıdan düşen kiremitle yaralandı. İlk müdahale ile kanı durdurmaya çalışan yakınları, olay yerine çağırdıkları ambulansla, yaralıyı Hitit Üniversitesi Eğitim ve Araştırma Hastanesi’ne götürdü. Yaralı kadın acil serviste yapılan müdahale ile tedavi edilerek taburcu edildi.

Kontrolsüz dönüş kazaya davetiye çıkardı

Sungurlu Çorum Yolu’nun 8 kilometresinde bulunan dinlenme tesisine kontrolsüz bir şekilde giriş yapmak isteyen araç, kazaya neden oldu.

Dönüş tedbiri almaksızın tesise girmeye çalışan H.K. (45) isimli sürücünün otomobiline, arkadan gelen M.A. (39)’nın kullandığı araç çarptı. Kazada her iki sürücüde kazayı yara almadan kurtarırken, arkadan çarpan araçtaki 60 yaşındaki H.A. isimli yolcu yaralandı. Yaralı yolcu Sungurlu Devlet Hastanesi’nde tedavi altına alındı

Sungurlu Yolu’nda kaza; 4 yaralı

Sungurlu Yolu'nda direksiyon hakimiyetini kaybeden araç şarampole yuvarlandı, araçta bulunan 4 kişi yaralandı.

L.S. (37) yönetimindeki otomobil, Aydoğan mevkiinde direksiyon hakimiyetinin kaybederek şarampole uçtu. Ters dönen araçtan kendi imkanları ile çıkan F.S. (29), G.S.S. (12), M.E.S. (7), M.E.S. (7), olay yerine gelen ambulansla Sungurlu Devlet Hastanesi'ne kaldırıldı. Yaralılar yapılan tedavilerinin ardından taburcu edildi.

Çelik bariyerlere çarptı; 6 yaralı

Tosya-Osmancık istikametinden gelen M.K. (69) yönetiminde kamyonet, orta refüjde bulunan çelik bariyerle çarptı.

Meydana gelen kazada araç sürücüsü ile birlikte, araçta yolcu olarak bulunan H.K. (31), E.N.K. (2), Z.K. (30), E.K.K. (3) ve Y.K. (33) olmak üzere toplam 6 kişi yaralandı. Yaralılar Osmancık Devlet Hastanesi'nde tedavi altına alındı. (Haber Merkezi)

Jandarma 83 kök kenevir yakaladı

Aldığı bir duyumu değerlendiren jandarma ekipleri, Aşağısaraylı Köyü Sivrikaya Deresi mevkiinde 83 kök ekili kenevir ele geçirdi.

İskilip'te yapan trafik kazasında, lastiği patlayan otomobil takla atarak kaza yaptı.

K.A. (45)'nin kullandığı 06 BN 5801 plakalı otomobilin patlayan lastiği, sürücünün direksiyon hakimiyetini kaybetmesine neden oldu. Takla atan otomobilde yolcu olarak bulunan M.T. (50) isimli vatandaş yaralı olarak İskilip Devlet Hastanesi'ne kaldırıldı. (Haber Merkezi)huriyet Savcısı'nın talimatı ile imha edildi. 


Son Güncelleme: 29.08.2015 14:16
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.