Aşık Veysel’i memleketinde anacaklar

Çorum Belediyesi Altı Nokta Körler Derneği üyelerine Sivas’ı gezdirecek. Her yıl geleneksel olarak...

27 Mart 2015 Cuma 15:50
 Aşık Veysel’i memleketinde anacaklar


Çorum Belediyesi Altı Nokta Körler Derneği üyelerine Sivas’ı gezdirecek. Her yıl geleneksel olarak Âşık Veysel etkinlikleri düzenleyen Altı Nokta Körler Derneği üyeleri, bu yıl Aşık Veysel’i memleketi Sivas'ta anacak.


Belediye Basın Birimi’nden yapılan açıklamaya göre, Sivas'ın Şarkışla ilçesi Sivrialan Köyü'nde bulunan Aşık Veysel Müzesi'ni de ziyaret edecek olan dernek üyeleri kendi isteklerini geri çevirmeyerek taleplerini olumlu karşılayan Belediye Başkanı Muzaffer Külcü'ye teşekkür etti.


Belediye Başkanı Muzaffer Külcü'ye engellilerin sorunlarına ve taleplerine karşı duyarlılığı nedeniyle teşekkür eden Altı Nokta Körler Derneği Çorum Şube Başkanı Kürşat Abid Ahıskalı, "Belediyemizden Sivas gezisi için katkı istedik. Verdiğimiz dilekçeye kısa sürede olumlu yanıt verildi. Belediye Başkanımız zaten bizlere her konuda büyük destek oluyor.  Dernek üyelerimiz ve şahsım adıma başta sayın Belediye Başkanım olmak üzere emeği geçen herkese teşekkür ediyorum." dedi.


Bugün saat 04.00'te Çorum'dan hareket eden dernek üyeleri, Sivas'ta tarihi ve kültürel mekânlarını gezecek. Daha sonra Aşık Veysel'in yaşadığı Sivas'ın Şarkışla ilçesi Sivrialan Köyü'ne geçecek olan Altı Nokta Körler Derneği üyeleri daha sonra Çorum'a dönecekler.




Son Güncelleme: 27.03.2015 15:54
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.